Λοιπές Δραστηριότητες

2004 2003 2002 2001 2000 1999

2004

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2004

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2004
Παρακολούθηση της επίσημης δοξολογίας. Προσκαλεί ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας.

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2004
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Μακεδονία" του άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο "Το φάσμα της επαναδιαίρεσης της Ευρώπης".

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2004
Εκκλησιασμός του κ. Κουκιάδη και παρακολούθηση της Θειας λειτουργίας για τα Θεοφάνια στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας.

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2004
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Μακεδονία TV" στην εκπομπή του κ. Αμπατζή για την πολιτική επικαιρότητα.

Δημοσίευση του άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο "Το αδιέξοδο της Διακυβερνητικής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο" στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος".

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ηχώ της Άρτας", στη στήλη "Άρθρα και Απόψεις" του άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Το φάσμα της επαναδιαίρεσης της Ευρώπης".

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2004
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην Ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης για την Έξπο 2008, όπως έγινε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Γραφείου Παγκοσμίων Εκθέσεων στο Παρίσι. Προσκαλεί ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης και η Εκτελεστική Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Διεκδίκησης της EXPO 2008 στο Συνεδριακό Κέντρο "Ι. Βελλίδης".

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2004
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην "ΕΡΤ3" και την εκπομπή της κυρίας Γεωργιοπούλου.

Επαναπροβολή της εκπομπής του κ. Κουκιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό της ΝΕΤ, στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά με τίτλο: "Ευρώπη-Εξπρές" με θέμα την άδηλη εργασία.

Συμμετοχή στην κοπή της πίτας από τον υφυπουργό εξωτερικών κ. Μαγκριώτη.

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2004
Δήλωση του κ. Κουκιάδη, η οποία διοχετεύθηκε στον τύπο, στην οποία αποσαφηνίζει τη διαφορά μεταξύ μη κρατικών πανεπιστημίων και κέντρων ελευθέρων σπουδών.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" Πιερίας του άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Το αδιέξοδο της Διακυβερνητικής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο".

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2004
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Έθνος", στη στήλη "Επωνύμως", άρθρου του κ. Κουκιάδη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, με τίτλο: "Οι νέες ρυθμίσεις για τα άτομα με ειδικές ανάγκες".

Δημοσίευση παραπολιτικού σχολίου στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία", για την παρουσία του κ. Κουκιάδη στον αερολιμένα "Μακεδονία" για την υποδοχή του κ. Κ. Σημίτη, με σκοπό να εγκαινιάσει νέες σιδηροδρομικές σήραγγες.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2004
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο του "Αθήνα 9.84" για το θέμα των μη κρατικών πανεπιστημίων και το δελτίο τύπου που διοχετεύθηκε για την αποσαφήνιση μεταξύ μη κρατικών πανεπιστημίων και κέντρων ελευθέρων σπουδών.

Ομοίως στον ραδιοφωνικό σταθμό "Σκάϊ".

Ομοίως στον ραδιοφωνικό σταθμό του "Αντένα FM".

Ομοίως στον ραδιοφωνικό σταθμό της "ΕΡΑ".

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος" της δήλωσης του κ. Κουκιάδη για την αποσαφήνιση μεταξύ μη κρατικών πανεπιστημίων και κέντρων ελευθέρων σπουδών.

Ομοίως στην εφημερίδα "Ηχώ της Άρτας".

Εκτενής αναφορά στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" στις θέσεις του κ. Κουκιάδη για τη διαφορά μεταξύ μη κρατικών πανεπιστημίων και κέντρων ελευθέρων σπουδών.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2004
Δελτίο τύπου με τίτλο: "Ιωάννης Κουκιάδης: Ανησυχία για το μέλλον των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας στην ΕΕ".

Δελτίο τύπου με τίτλο: "Ιωάννης Κουκιάδης: Επικίνδυνη η τροπολογία Χατζηδάκη".

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιοφωνικό σταθμό του Sky σχετικά με την τροπολογία του κ. Χατζηδάκη.

Εκτενής αναφορά στην εφημερίδα "Το Βήμα" στη δήλωση του κ. Κουκιάδη με την οποία αποσαφηνίζεται η διαφορά ανάμεσα στα μη κρατικά Πανεπιστήμια και στα κέντρα ελευθέρων σπουδών με την ευκαιρία της συζήτησης για την αναγνώριση των πτυχίων από τα κέντρα Ελευθέρων Σπουδών (ΚΕΣ) στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου.

Δημοσίευση στην ιστοσελίδα του in.gr αποσπασμάτων από τη δήλωση του κ. Κουκιάδη με την οποία αποσαφηνίζεται η διαφορά ανάμεσα στα μη κρατικά Πανεπιστήμια και στα κέντρα ελευθέρων σπουδών με την ευκαιρία της συζήτησης για την αναγνώριση των πτυχίων από τα κέντρα Ελευθέρων Σπουδών (ΚΕΣ) στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2004
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην "Ντόϊτσε Βέλε" και τον δημοσιογράφο κ. Γεωργιτσόπουλο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Αναφορά στην εφημερίδα "Έθνος" στην παρέμβαση του κ. Κουκιάδη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την τροπολογία του κ. Χατζηδάκη όσον αφορά στην αναγνώριση των τίτλων που χορηγούν τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών.

Ομοίως στην εφημερίδα "Το Βήμα".

Ομοίως στην εφημερίδα "Ημερησία"

Ομοίως στην εφημερίδα "Καθημερινή"

Ομοίως στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος"

Ομοίως στην εφημερίδα "Αδέσμευτος-Ρίζου"

Ομοίως στην εφημερίδα "Αυγή"

Ομοίως στην εφημερίδα "Ριζοσπάστης"

Ομοίως στην εφημερίδα "Απόφαση"

Ομοίως στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος"

Παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο: "Ανώνυμες ιστορίες" του κ. Γιώργου Παπαχρήστου. Προσκαλεί ο εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη και ο Γ. Παπαχρήστου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, ο κ. Λευτέρης Παπαδόπουλος και ο κ. Γιώργος Σκαμπαρδώνης στην αποθήκη Δ΄ του Ο.Λ.Θ.

Δεξίωση με την ευκαιρία του Νέου Έτους. Προσκαλεί ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.

Αναφορά στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος" στην παρέμβαση του κ. Κουκιάδη σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2004
Ετήσια συνεστίαση της ΠΑ.Σ.Κ. Υπαλλήλων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Προσκαλεί ο πρόεδρος κ. Γιώργος Νεδελκόπουλος στο Ξενοδοχείο Kempinsky.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ηχώ της Άρτας" του δελτίου τύπου του κ. Κουκιάδη για την επικινδυνότητα της τροπολογίας Χατζηδάκη.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2004
Κοπή της βασιλόπιτας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Προσκαλεί ο Νίκος Τσαρούχας και το Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2004
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" Κατερίνης της δήλωσης του κ. Κουκιάδη για τη διαφορά μεταξύ μη κρατικών πανεπιστημίων και κέντρων ελευθέρων σπουδών, με την αφορμή της δήλωσης του κ. Παπανδρέου και την τροπολογία Χατζηδάκη.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2004
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Alpha" και τον δημοσιογράφο κ. Αμβρόσιο για την επικαιρότητα.

Ομοίως στην κυρία Πανάγου και τον ραδιοφωνικό σταθμό "Sky".

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2004
Συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό "Μακεδονία TV" και στην εκπομπή του κ. Βενιέρη για την ανεργία, τις εκλογές και γενικότερα την επικαιρότητα.
Συμμετείχαν επίσης ο κ. Κιλτίδης, βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ και η κυρία Αικατερινάρη-Ξυροτύρη του Συνασπισμού.

Εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε εκδήλωση με θέμα: "Η προοπτική ενός Συντάγματος για την Ευρώπη των 25". Προσκαλεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης, χαιρετισμό απευθύνει ο πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. και ομιλητές είναι επίσης οι κκ Μανιτάκης και Κουσκουβέλης.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sky" για την ανεργία και το 35ωρο.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2004
Κοπή πίτας. Προσκαλεί ο Σύνδεσμος "Ελλάς-Ισραήλ" Θεσσαλονίκης. Θα παρευρίσκεται ο Πρέσβης του Ισραήλ και θα ακολουθήσει χορός στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2004
Δημοσίευση του άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Η νεοφιλελεύθερη απειλή για τις υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας" στο ένθετο της εφημερίδας "Το Βήμα", "Οικονομικός Ταχυδρόμος".

Δημοσίευση του άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο "Το αδιέξοδο της Διακυβερνητικής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο" στην εφημερίδα "Γεγονότα Πέλλας".

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2004
Δελτίο τύπου με τίτλο: "Ο Ιωάννης Κουκιάδης σε εκδήλωση στη Χαλκίδα". Ομιλία για τη δια βίου κατάρτιση.

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2004
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε ημερίδα με θέμα: "Η δια βίου μάθηση ως ατομικό δικαίωμα". Τίτλος εισήγησης του κ. Κουκιάδη: "Η Στρατηγική της Λισσαβόνας και η δια βίου μάθηση: οι θέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου". Προσκαλεί ο κ. Χριστόφορος Κορυφίδης, υπεύθυνος ευρωπαϊκών θεμάτων της ΑΔΕΔΥ, στην αίθουσα τελετών Δημαρχείου Χαλκιδέων, Χαλκίδα.

Φεβρουάριος 2004

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2004
Δημοσίευση των απόψεων του κ. Κουκιάδη, μεταξύ άλλων, στην "Οικονομική Επιθεώρηση" σχετικά με τα Κέντρα Επαγγελματικής κατάρτισης και την παρεχόμενη από αυτά εκπαίδευση.

Αναφορά του ονόματος του κ. Κουκιάδη και σε όσα υποστήριξε απαντώντας στον Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Κώστα Χατζηδάκη ότι ο κ. Παπανδρέου εκφράζει τις ίδιες απόψεις με το κόμμα του, στο περιοδικό "Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο" σε άρθρο με θέμα: "Στον προεκλογικό διαγωνισμό τα μη κρατικά Πανεπιστήμια".

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2004
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στο Έκτακτο Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Αθήνα για την εκλογή του κ. Γιώργου Παπανδρέου στην Προεδρία του Κόμματος.

Τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Στρατάκη στον τηλεοπτικό σταθμό "TV Όριον", για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, τις ευρωεκλογές και το έκτακτο συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2004
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο TV100 για την πολιτική επικαιρότητα. Συντονίζουν οι δημοσιογράφοι κκ Οραήλογλου και Κολοκοτρώνης. Συνομιλητές είναι οι κκ Ρεγκούζας, Τσέκης, Ξηροτύρη, Ιντζές.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2004
Συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο δημοσιογράφο κ. Κακούρη στο κεντρικό δελτίο του ραδιοφώνου του "Αντένα" σχετικά με την ψήφιση της τροπολογίας του κ. Χατζηδάκη από το Ε.Κ.

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2004
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Έθνος" των δηλώσεων που έκανε ο κ. Κουκιάδης ύστερα από την έγκριση των δύο τροπολογιών από το Ε.Κ. σχετικά με την αναγνώριση των πτυχίων των κέντρων ελευθέρων σπουδών που συνεργάζονται με Πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Το Βήμα" των δηλώσεων που έκανε ο κ. Κουκιάδης ύστερα από την έγκριση των δύο τροπολογιών από το Ε.Κ. σχετικά με την αναγνώριση των πτυχίων των κέντρων ελευθέρων σπουδών που συνεργάζονται με Πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Έθνος" και στη στήλη "Επωνύμως", του άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο "Το κοινωνικό δικαίωμα της δια βίου κατάρτισης".

Δημοσίευση στην ιστοσελίδα του in.gr της άποψης του κ. Κουκιάδη για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και την υπερψήφιση της τροπολογίας Χατζηδάκη.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2004
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο TV Μακεδονία, στην εκπομπή του κ. Αμπατζή, με θέμα την πολιτική επικαιρότητα. Συνομιλητές του κ. Κουκιάδη είναι οι κκ Καρακωστάντογλου από τη Ν.Δ. και Δρούτσας από το Κ.Κ.Ε.

Συνάντηση του κ. Βενιζέλου με τον κ. Μηλόπουλο και καθηγητές του Πολυτεχνείου, στην οποία παρέστη και ο κ. Κουκιάδης, στο αμφιθέατρο Πολυτεχνικής Α.Π.Θ.

Δημοσίευση της απάντησης που έδωσε ο κ. Κουκιάδης σε ερώτηση της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" σχετικά με το αν θέτει ως στόχο το Σχέδιο του Ευρωπαϊκού Συντάγματος την πλήρη απασχόληση.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Έθνος" της συνέντευξης που έδωσε ο κ. Κουκιάδης στον δημοσιογράφο κύριο Τελίδη, με τίτλο: "Η επιβολή ακραίων συντηρητικών στο ΕΛΚ φέρνει αντικομμουνισμό".

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2004
Δημοσίευση δηλώσεων στην εφημερίδα "Ισοτιμία" στο οποίο αναφέρονται μεταξύ άλλων και οι απόψεις του κ. Κουκιάδη για το θέμα της τροπολογίας Χατζηδάκη και την υπερψήφισή της από την ολομέλεια του ΕΚ.

Τρίτη 17 έως Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2004
Αποστολή γκρουπ επαγγελματιών και δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο του προγράμματος για επικοινωνία του πολίτη με το ΕΚ.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2004
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο TV Μακεδονία, στην εκπομπή του κ. Αμπατζή για την πολιτική επικαιρότητα.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ο κόσμος του Επενδυτή" του άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο "Το ευρωπαϊκό σύνταγμα στη δίνη της Διακυβερνητικής Διάσκεψης".


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2004
Πολιτική συγκέντρωση για ανταλλαγή απόψεων. Προσκαλεί η κ. Χρύσα Αράπογλου, υποψήφια βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Α΄ Θεσσαλονίκης, στο χώρο γεύσεων και πολιτισμού "Μίλητος".

Κυριακή 29 Φεβρουαρίου 2004
Πολιτική εκδήλωση-ομιλία με θέμα "Στην τελική ευθεία για τις εκλογές". Προσκαλεί ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης"

ΜΑΡΤΙΟΣ 2004

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2004
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο Μακεδονία TV και στον δημοσιογράφο κύριο Αμπατζή Σόλωνα για τις εκλογές. Συμμετείχε επίσης και ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "'Έθνος", στη στήλη "Επωνύμως" άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Ο πολιτικός ρόλος της κοινωνίας των πολιτών. Η νέα διάσταση και ο ρόλος που διαδραματίζει στη σύγχρονη κοινωνία η συμμετοχική δημοκρατία".

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2004
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο TV100 για τις εκλογές. Συμμετείχαν επίσης ο κ. Στέλιος Παπαθεμελής, ο κ. Χουρμουζιάδης, ο κ. Κώστας Γκιουλέκας και ο κ. Νίκος Κριθαρίδης.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2004
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο Μακεδονία TV και την εκπομπή του κ. Σόλωνα Αμπατζή, για την πολιτική επικαιρότητα και τα αποτελέσματα των εκλογών.

Ομοίως στην ΕΡΤ 3 και τον δημοσιογράφο Κώστα Μπλιάτκα.

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2004
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό "Όριον" και το δημοσιογράφο κύριο Μιχάλη Στρατάκη, για το θέμα του τρομοκρατικού χτυπήματος στη Μαδρίτη.

Σάββατο 20 Μαρτίου 2004
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα στη Σύνοδο Δικηγορικών Συλλόγων Βαλκανικών χωρών. Προσκαλεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στην Κύπρο. Τίτλος εισήγησης: "Η αποτυχία της διακυβερνητικής διάσκεψης και η προοπτική θέσπισης ενός Ευρωπαϊκού Συντάγματος".


Δευτέρα 22 Μαρτίου 2004
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον δημοσιογράφο του "Βεργίνα TV" κύριο Στράτο Λιμνιό για την πολιτική επικαιρότητα.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο του "Αντέννα" και στον δημοσιογράφο κύριο Λάμπρο Χαβέλα, για το θέμα του καπνού και της αγροτικής πολιτικής, ενόψει του Συμβουλίου Υπουργών για την Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" Κατερίνης του δελτίου τύπου για την εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε ημερίδα της Ένωσης Βαλκανικών Δικηγορικών Συλλόγων στην Κύπρο με θέμα το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.

Τρίτη 23 Μαρτίου 2004
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο του "Αντέννα" για την αγροτική πολιτική ενόψει του Συμβουλίου Υπουργών για την Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2004
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην επίσημη Δοξολογία για την εθνική επέτειο στον ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2004
Ενημέρωση από τον κ. Κουκιάδη σε μαθητές λυκείου, στο πλαίσιο της "Άνοιξης της Ευρώπης" για το Σύνταγμα, τη Διεύρυνση και γενικά ευρωπαϊκά θέματα, ύστερα από πρόσκληση του δ/ντή του 2ου λυκείου Καλαμαριάς κ. Γιάγκογλου.

Διακίνηση δελτίου τύπου με αφορμή την ενημέρωση του κ. Κουκιάδη στους μαθητές του 2ου λυκείου Καλαμαριάς.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2004

Πέμπτη 1 Απριλίου 2004
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Alphapolis" και στη δημοσιογράφο κυρία Καζαντσίδου για το κυπριακό και το σχέδιο Ανάν.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Έθνος" άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Ο δρόμος για την ανάπτυξη της ΕΕ".

Παρασκευή 2 Απριλίου 2004
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη για την επιχειρηματικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα, στη Διημερίδα που οργανώνει το Euronem με τίτλο. "E-Feats: Κοινωνική Επιχειρηματικότητα για το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Μοντέλο του μέλλοντος". Προσκαλεί η Πρόεδρος του Euronem κ. Νάσια Μιχαλοπούλου, στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Σάββατο 3 Απριλίου 2004
Αναφορά της εφημερίδας "Κέρδος" στο διεθνές συνέδριο της Euronem και ειδικότερα στην εισήγηση του κ. Κουκιάδη για την επιχειρηματικότητα.

Μ. Δευτέρα 5 Απριλίου 2004
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" και στον δημοσιογράφο κ. Στρατάκη με θέμα το κυπριακό.

Μ. Τρίτη 6 Απριλίου 2004
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Άλφα Ράδιο" Καβάλας και στον δημοσιογράφο κύριο Τσίγκα για το κυπριακό και το σχέδιο Ανάν.

Μ. Τετάρτη 7 Απριλίου 2004
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιοφωνικό σταθμό "9,84" Αθηνών για το κυπριακό και το σχέδιο Ανάν.

Μ. Πέμπτη 8 Απριλίου 2004
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Έθνος" του δελτίου τύπου που διακίνησε ο κ. Κουκιάδης στις 7 Απριλίου 2004, ύστερα από δημόσια ακρόαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για την απελευθέρωση των υπηρεσιών στην Εσωτερική Αγορά.

Τετάρτη 14 Απριλίου 2004
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος", άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Το Σύνταγμα της Ευρώπης και η αποτυχία της Διακυβερνητικής Διάσκεψης" (πρώτο μέρος).

Πέμπτη 15 Απριλίου 2004
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Β' Πρόγραμμα" και τον δημοσιογράφο κύριο Καλιετζίδη για την απελευθέρωση των υπηρεσιών στην εσωτερική αγορά.

Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον σταθμό "Όριον" και στην εκπομπή του κ. Στρατάκη "Στην καρδιά των γεγονότων" για τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις υπηρεσίες στην εσωτερική αγορά και τις ευρωεκλογές.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος", άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Το Σύνταγμα της Ευρώπης και η αποτυχία της Διακυβερνητικής Διάσκεψης" (δεύτερο μέρος).

Παρασκευή 16 Απριλίου 2004
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον σταθμό "Όριον" και στην εκπομπή του κ. Παπαδόπουλου για την πολιτική επικαιρότητα.

Κυριακή 18 Απριλίου 2004
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην τηλεόραση της ΕΡΤ3 και στη δημοσιογράφο κ. Νικολέττα Γεωργιοπούλου με θέμα τη Διεύρυνση της Ε.Ε. και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Ο κ. Χατζηδάκης παρενέβη από το στούντιο της Αθήνας, με δορυφορική σύνδεση.

Δευτέρα 19 Απριλίου 2004
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" Κατερίνης του δελτίου τύπου που διακινήθηκε από το γραφείο του κ. Κουκιάδη για την παροχή υπηρεσιών στην εσωτερική αγορά και το άνοιγμα δημοσίου διαλόγου που έγινε υπό την προεδρία του.

Παρασκευή 23 Απριλίου 2004
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" και τη δημοσιογράφο κυρία Γεωργακούδη για το ευρωσύνταγμα και το σχέδιο Ανάν.

Ομοίως στην εκπομπή του κ. Στρατάκη, στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό.

Ομοίως στη ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Λοβέρδου.

Δευτέρα 26 Απριλίου 2004
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ3 και την πρωινή εκπομπή της δημοσιογράφου κυρίας Μάρνης Χατζηεμμανουήλ για την πολιτική επικαιρότητα.

Τηλεφωνική συνέντευξη στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" και την εκπομπή του κ. Στρατάκη για το δημοψήφισμα στην Κύπρο και τους μελλοντικούς διπλωματικούς χειρισμούς.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" της παρέμβασης του κ. Κουκιάδη για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων για διαβούλευση και την προστασία των μικρών μετόχων.

Τετάρτη 28 Απριλίου 2004
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Δημοτικό Ραδιόφωνο FM 100" και στη δημοσιογράφο κυρία Ειρήνη Τσαρούχα για το κυπριακό.

Πέμπτη 29 Απριλίου 2004
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος" της παρέμβασης στο Ε.Κ. του κ. Ιωάννη Κουκιάδη για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων για διαβούλευση και την προστασία των μικρών μετόχων.

Παρασκευή 30 Απριλίου 2004
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Δημοτικό Ραδιόφωνο FM 100" και στο δημοσιογράφο κύριο Ειρήνη Χατζηπαρασκευά για το εργασιακό καθεστώς και τις άδειες κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε εκδήλωση που οργανώνεται από την ΠΑΣΠ Παιδαγωγικής Θεσσαλονίκης με θέμα: "Εκπαίδευση των αναπήρων μέσα από την τεχνολογία". Η εισήγηση του κ. Κουκιάδη θα κινηθεί γύρω από την ισχύουσα παγκόσμια νομοθεσία για τα άτομα με αναπηρίες. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Παιδαγωγική Σχολή, 10ος όροφος, Γ' Σεπτεμβρίου, πύργος.

Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στη Δημοτική Τηλεόραση και την εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Οραήλογλου "7+1" για την πολιτική επικαιρότητα. Στη συζήτηση συμμετέχει και ο κ. Γκιουλέκας.

ΜΑΙΟΣ 2004

Δευτέρα 3 Μαΐου 2004
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην εκπομπή "Άλλη Διάσταση" της ΝΕΤ.

Τρίτη 4 Μαΐου 2004
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος" της εκδήλωσης που οργανώθηκε από την ΠΑΣΠ Παιδαγωγικής Θεσσαλονίκης με θέμα "Εκπαίδευση των αναπήρων μέσα από την τεχνολογία" στην οποία ο κ. Κουκιάδης μίλησε για την ισχύουσα παγκόσμια νομοθεσία για τα άτομα με αναπηρίες.

Πέμπτη 6 Μαΐου 2004
Δημοσίευση στην εφημερίδα "City Press" της συνέντευξης του κ. Κουκιάδη σχετικά με τη μονιμοποίηση των Συμβασιούχων.

Τηλεοπτική συνέντευξη στο "Μακεδονία TV" και την εκπομπή του κυρίου Αμπατζή για τους συμβασιούχους και την επικαιρότητα.

Αναφορά άρθρου της εφημερίδας "Το Βήμα" για τη συνέπεια των ευρωβουλευτών σε ό,τι αφορά την παρουσία τους σε συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Γεγονότα του νομού Πέλλας" του δελτίου τύπου για την ομιλία του κ. Κουκιάδη σε εκδήλωση για τα άτομα με αναπηρίες.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" μέρους της εισήγησης του κ. Κουκιάδη που παρουσιάστηκε στην Ημερίδα με θέμα " Εκπαίδευση των αναπήρων μέσα από την τεχνολογία" η οποία διοργανώθηκε από την ΠΑΣΠ του Παιδαγωγικού Τμήματος του Α.Π.Θ.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2004
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα: "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα ως πολιτικό γεγονός". Προσκαλεί το τμήμα Δημοσιογραφίας και μέσων μαζικής επικοινωνίας του Α.Π.Θ., στην αίθουσα Τελετών Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ.

Παρουσίαση από τον κ. Κουκιάδη του βιβλίου της κυρίας Ζορμπά στο βιβλιοπωλείο "Παρατηρητής".

Σάββατο 8 Μαΐου 2004
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη με θέμα: "Η προοπτική ενός Συντάγματος για την Ευρώπη των 25". Προσκαλούν η ΕΛΜΕ Σερρών και ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών στις Σέρρες.

Τηλεφωνική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ και το δημοσιογράφο κύριο Θεοδωρίδη.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε εκδήλωση του CEDEFOP στην πλατεία Αριστοτέλους για τον εορτασμό της ημέρας της Ευρώπης.

Κυριακή 9 Μαΐου 2004
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην εκπομπή της ΝΕΤ "Ευρώπη Εξπρές" και τον δημοσιογράφο κύριο Κουβαρά για τον απολογισμό της πενταετίας που πέρασε στο ΕΚ.

Δημοσίευση άρθρου του κ. Κουκιάδη στον "Αγγελιοφόρο της Κυριακής" για τον απολογισμό της πενταετίας που πέρασε στο ΕΚ.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε εκδήλωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Πρώτη" της συνέντευξης του κ. Κουκιάδη στο δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Χορταριά.

Δευτέρα 10 Μαΐου 2004
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην ΕΡΑ Βόλου για την επικαιρότητα.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" Κατερίνης συνέντευξης του κ. Κουκιάδη για τις ευρωεκλογές.

Τρίτη 11 Μαΐου 2004
Χαιρετισμός του κ. Κουκιάδη σε Ημερίδα που οργανώνει το ΚΕΠΚΑ με θέμα "Η γνώση είναι δύναμη. Προϊόντα καταναλωτικής πίστης"

Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο δημοσιογράφο κ. Γιάννη Σωπασή στον τηλεοπτικό σταθμό "Όριον" για τους συμβασιούχους.

Παρασκευή 14 Μαΐου 2004
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στο Εθνικό Συμβούλιο Ανασυγκρότησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με θέμα: "Ευρωεκλογές: πολιτικός και οργανωτικός σχεδιασμός" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σάββατο 15 Μαΐου 2004
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη για τον τουρισμό και την ευρωπαϊκή πολιτική για την απασχόληση σε συνέδριο για τον εναλλακτικό τουρισμό. Προσκαλεί η Αναπτυξιακή Ξάνθης, στο Συνεδριακό Κέντρο στα Κομνηνά Ξάνθης.


 TOP

2003

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2003


Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη Συνάντηση ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για τη μέχρι τώρα πορεία και τον προγραμματισμό των επόμενων ενεργειών προετοιμασίας της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης για την διοργάνωση της Παγκόσμιας Έκθεσης Expo 2008. Προσκαλεί ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, γραφείο του Υπουργού.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο "Παρατηρητής Θράκης" και στον δημοσιογράφο κ. Δάμωνα Δαμιανό για θέματα ελληνικής προεδρίας.

Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη για θέματα της ελληνικής προεδρίας, στην εκπομπή "Με μια Τρίτη ματιά" του Κώστα Μπλιάτκα, στην ΕΡΤ 3.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην εκδήλωση βράβευσης της ελληνικής καταγωγής Ρώσου κοσμοναύτη κ. Θεοδώρου Γιουρτσίχιν, στο Θέατρο "Μελίνα Μερκούρη". Προσκαλεί ο υφυπουργός εξωτερικών Γιάννης Μαγκριώτης σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ελληνοποντίων Παλιννοστούντων.

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2003
Αναφορά της εφημερίδας "Μακεδονία" στη συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη συνάντηση της 3ης Ιανουαρίου με τον Υπουργό Μακ-Θρακ κ. Πασχαλίδη για την Έξπο 2008.

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στον ετήσιο χορό της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου κ. Τσερμενίδη και του γραμματέα κ. Πίτσου.

Δημοσίευση από την εφημερίδα Ακριτική Φωνή" και τον δημοσιογράφο Σάκη Αραμπατζή ολόκληρου του δελτίου τύπου σχετικά με την προαναγγελία της ημερίδας της ενάτης Ιανουαρίου, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για το μέλλον της σοσιαλιστικής παράδοσης.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στο δείπνο που παρέθεσε ο κ. Τσοχατζόπουλος με την ευκαιρία της συνάντησης του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στο Ξενοδοχείο "Athens Plaza", στα πλαίσια της Ελληνικής Προεδρίας.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" άρθρου του κ. Κουκιάδη σχετικό με το ευρωπαϊκό σύνταγμα και τις προσδοκίες των πολιτών.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στο Ξενοδοχείο "Athens Plaza", με την ευκαιρία της Ελληνικής Προεδρίας. Προσκαλεί το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στη δημοσιογράφο κα Σούζυ Καζαντζίδου του ραδιοφωνικού σταθμού "Alphapolis" για θέματα που αφορούν την ελληνική προεδρία.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε σεμινάριο που διοργανώθηκε από την Ρεπουμπλίκ Σοσιάλ Εροπεέν και το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, στις Βρυξέλλες, με γενικότερο τίτλο: "Ποιες οι προοπτικές για τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές". Ο κ. Κουκιάδης συμμετέχει στο δεύτερο στρογγυλό τραπέζι με τίτλο: Ποιο το περιεχόμενο του Ευρωπαϊκού Συντάγματος.

Δημοσίευση στον "Παρατηρητή της Θράκης" και στον δημοσιογράφο κ. Δάμωνα Δαμιανό συνέντευξης του κ. Κουκιάδη με θέμα "Η ελληνική Προεδρία στην Ε.Ε. Πολιτικό γεγονός που θα συνεγείρει τους Έλληνες"

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Χάνο, στο "Δημοτικό Ραδιόφωνο" για θέματα της ελληνικής προεδρίας.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ηχώ της Άρτας" και στη στήλη "Θέσεις", άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Η ελληνική προεδρία μπροστά σε κρίσιμες πολιτικές αποφάσεις".

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής πόλης Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλλάς", με την παρουσία του Γραμματέα της Κ.Ε. κ. Κώστα Λαλιώτη με αντικείμενο τη Θεσσαλονίκη και τα μεγάλα θέματά της.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2003
Δημοσίευση του άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Άθλια εκμετάλλευση. Ενοικίαση ή δανεισμός εργαζομένων: Το μήλον της έριδος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο". Το άρθρο δημοσιεύτηκε στη στήλη "Θέμα της εβδομάδας", της Βασιλικής Νικολούλια μαζί με άρθρα του Αλέκου Αλαβάνου και της Ρόδης Κράτσα μεταξύ άλλων, για την ίδια θεματική.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό "FM 100, Δημοτικό Ραδιόφωνο" και στον δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Χανό, για το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων. Το θέμα συζήτησης περιστρέφεται γύρω από το κλίμα που επικρατεί στο Στρασβούργο με την επίσκεψη του πρωθυπουργού με την ευκαιρία της ελληνικής προεδρίας.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Alphapolis", στην εκπομπή του κ. Απόστολου Τζία "Κώδικας πολιτικής κυκλοφορίας". Θέμα της συνέντευξης η επικαιρότητα της ελληνικής προεδρίας.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Παρατηρητής", και στον δημοσιογράφο κ. Μάτη. Θέμα της συνέντευξης η ελληνική προεδρία.


Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην εκπομπή του κ. Κώστα Μπλιάτκα στην εκπομπή "Με μια Τρίτη ματιά". Θέμα της συνέντευξης το Άγιο Όρος και η απαγόρευση της εισόδου σε γυναίκες.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην εκπομπή της κας Λωτσοπούλου στην ΕΡΤ 3, με θέμα το Άγιο Όρος και την απαγόρευση της εισόδου σε γυναίκες.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην κοπή της βασιλόπιτας της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, στο "Βελλίδειο" Συνεδριακό Κέντρο. Προσκαλεί ο γεν. γραμ. της περιφέρειας κ. Ηλίας Λιακόπουλος.

Ραδιοφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Δημοτικό Ραδιόφωνο-FM 100" και στην εκπομπή του κ. Τριανταφυλλίδη για το άβατο του Αγίου Όρους που συζητήθηκε και στην ολομέλεια του Στρασβούργου, ύστερα από παρέμβαση της κας Μαλλιώρη.

Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100, στην εκπομπή του κ. Κολοκοτρώνη "Θεσσαλονίκη και Κόσμος". Στη συζήτηση θα συμμετέχει και ο κ. Φώλιας. Θέματα συζήτησης η ελληνική προεδρία, το άβατο του Αγίου Όρους και απαντήσεις σε ερωτήματα του κοινού που περιστρέφονταν σε ευρωπαϊκά θέματα.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2003
Αποστολή χαιρετισμού του κ. Κουκιάδη στην ημερίδα με θέμα "Ευρωπαϊκά Συμβούλια Εργαζομένων-Ευρωπαϊκή Επιχείρηση: Ο ρόλος των εργαζομένων", ύστερα από πρόσκληση της Ομοσπονδίας Βιομηχανικών Εργατοϋπαλληλικών Σωματείων, που έγινε στο ξενοδοχείο "La Mirage", στην Ομόνοια.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο "Sky" και τον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Γιατζόγλου, με αφορμή δημοσίευση του κ. Κουκιάδη στον Κυριακάτικο Ελεύθερο Τύπο για την ενοικίαση των εργαζομένων.

Συνέντευξη στο Alphapolis στη δημοσιογράφο κ. Σούζυ Καζαντζίδου για το άβατο του Αγίου Όρους, την Ελληνική Προεδρία, την επίσκεψη Σημίτη, τα ατομικά δικαιώματα και τον επικείμενο πόλεμο στο Ιράκ, με φυσική παρουσία του κ. Κουκιάδη στο στούντιο.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Θεσσαλονίκη" και στον δημοσιογράφο κ. Σπυριδωνίδη άρθρου με τίτλο: "Οι στόχοι για την ελληνική προεδρία στην ΕΕ".

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" Πιερίας του άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο "Η Ελληνική Προεδρία μπροστά σε κρίσιμες πολιτικές αποφάσεις"

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2003
Παράθεση γεύματος εκ μέρους του κ. Κουκιάδη και της κας Ρόδης Κράτσα προς τιμήν των 20 μελών του ΣΕΒ, παρουσία των Ελλήνων ευρωβουλευτών, υπουργών και της επιτρόπου κας Διαμαντοπούλου.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κίνησης Πολιτών "Θεσσαλονίκη 2008" στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης με θ.εμα την οργάνωση ημερίδας για τις σχέσεις πανεπιστημίου και πόλης της Θεσσαλονίκης. Στη συζήτηση συμμετείχε και ο κ. Βενιζέλος.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην επετειακή έκθεση της πρώτης ενότητας της μόνιμης συλλογής του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Προσκαλεί η Πρόεδρος καθηγήτρια κ. Ξανθίππη Σκαρπιά-Χόιπελ. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Γιώργος Πασχαλίδης, ο Υφυπουργός Οικονομίας κ. Χρήστος Πάχτας και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών καθ. Τάσος Γιαννίτσης.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο "FM 100, Δημοτικό Ραδιόφωνο" και τον κ. Τριανταφυλλίδη, για το θέμα του άβατου του Αγίου Όρους, τον πόλεμο στο Ιράκ και τη Σύνοδο του Ναυπλίου.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ ΝΕΤ 105,8 για το θέμα του άβατου του Αγίου Όρους, τον πόλεμο στο Ιράκ και τη Σύνοδο του Ναυπλίου.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην κοπή της πίτας της δημοτικής κίνησης πολιτών "Θεσσαλονίκη-ανθρώπινη πόλη" στο "Ολύμπιον", ύστερα από πρόσκληση του Σπύρου Βούγια.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Τελλογλείου Ιδρύματος με θέματα ημερήσιας διάταξης 1.Επικύρωση πρακτικών 2.Οικονομικά-έγκριση δαπανών και 3.Ανακοινώσεις- Προτάσεις- Διάφορα. Προσκαλεί η κα Αλίκη Τέλλογλου.

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2003
Συνάντηση των μελών του Δ.Σ. της Κίνησης Πολιτών "Έξπο 2008", στο Βασιλικό Θέατρο με θέματα συζήτησης την οργάνωση εκδήλωσης στις 22 Φεβρουαρίου 2003 για την θέση του Πανεπιστημίου στην τοπική κοινωνία και την εξέλιξή της.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην ΕΡΤ 3, στην εκπομπή "Με μια Τρίτη ματιά" του δημοσιογράφου κ. Κώστα Μπλιάτκα, για την τρέχουσα επικαιρότητα.


Φεβρουάριος 2003

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2003
Κόψιμο της πίτας της "Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος Α.Ε." στο Ξενοδοχείο "Φιλίππειο". Προσκαλεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο "Ηλέκτρα Παλλάς", με την ευκαιρία της έκδοσης του καινούριου βιβλίου του κ. Φυντανίδη.

Τηλεοπτική συνένετευξη του κ. Κουκιάδη στο κανάλι "TV 100", στην εκπομπή "Επί Τόπου" και τον δημοσιογράφο κ. Οραήλογλου γύρω από την επικαιρότητα και την ελληνική προεδρία. Συμμετείχε ο κ. Τρακατέλλης.

Δημοσίευση σε φωτογραφικό λεύκωμα φωτογραφιών του κ. Κουκιάδη, υπό την αιγίδα της Euronem και τη συνεργασία των φωτογράφων κκ Αποστολόπουλου, Αργυρόπουλου και κας Αρκαλάκη. Οι φωτογραφίες αυτές είχαν εκτεθεί και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε στρογγυλό τραπέζι στο Ζάππειο με θέμα τη διεύρυνση. Τίτλος εισήγησης του κ. Κουκιάδη: "Η διεκδίκηση ενός κοινωνικού Ευρωπαϊκού Συντάγματος και η παγκοσμιοποίηση των κινημάτων". Προσκαλεί η νεολαία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε συνέδριο στο Ροταριανό Όμιλο του Βόλου με θέμα: "Η διεύρυνση της ΕΕ και οι προοπτικές της πολιτικής ενοποίησης".

Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό "TRT" Θεσσαλίας, στην εκπομπή του Νίκου Βαραλή "Η μεγάλη Ευρώπη", με θέμα τη διεύρυνση, από το Ξενοδοχείο "Παρκ", στο Βόλο.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2003
Δημοσίευση άρθρου του κ. Κουκιάδη για τη διεύρυνση με τίτλο: "Όταν λέμε Ευρώπη, την εννοούμε ευρωπαϊκή και όχι αμερικανική", στην εφημερίδα του Βόλου "Νέος Τύπος" και στον δημοσιογράφο κ. Χρόνη Μουστάκα.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία της Κυριακής" του προγράμματος του επικείμενου συνεδρίου στον "Αστέρα" της Βουλιαγμένης με θέμα: "Το Μέλλον της Εργασίας", με αναφορά στο όνομα του κ. Κουκιάδη που θα κάνει εισήγηση στο συνέδριο.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3, 9.58 και στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Γκίρμπα για την ελληνική προεδρία και την γαλλογερμανική συμφωνία για τον πόλεμο του Ιρακ.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Δημοτικό Ραδιόφωνο" και στον δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Χανό για την ελληνική προεδρία και την γαλλογερμανική συμφωνία για τον πόλεμο του Ιρακ.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη "Ράδιο Παρατηρητής" και στον δημοσιογράφο κ. Χρήστο Μάτη για την ελληνική προεδρία και την γαλλογερμανική συμφωνία για τον πόλεμο του Ιρακ.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Θεσσαλονίκη" και στον δημοσιογράφο κ. Κώστα Μπλιάτκα άρθρου με τίτλο: "Η γαλλογερμανική πρόταση για τη διακυβέρνηση της Ευρώπης".

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Σαμιακό Βήμα" άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Ευρωπαϊκό Σύνταγμα και οι προσδοκίες των πολιτών".

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη ως εισηγητή στο συνέδριο στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας με θέμα: "Το μέλλον της εργασίας: Σημαντικές προκλήσεις για την ευρωπαϊκή στρατηγική απασχόλησης", που έγινε στον "Αστέρα", Βουλιαγμένης. Προσκαλεί ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ρέππας. Ο κ. Κουκιάδης συμμετείχε ως ομιλητής στο εργαστήριο 1, με τίτλο εισήγησης: "Η πολιτική ισορροπίας μεταξύ της ευελιξίας της εργασίας και της προστασίας των εργαζομένων".

Αναδημοσίευση στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος", άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Η γαλλογερμανική πρόταση για τη διακυβέρνηση της Ευρώπης".

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Εξπρές", στην στήλη "Εδώ Θεσσαλονίκη" του όλου προγράμματος του συνεδρίου για το ευρωπαϊκό σύνταγμα που θα γίνει στο Α.Π.Θ. από 28 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου.

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη ως εισηγητή στην Αποθήκη Γ΄, λιμάνι, Θεσσαλονίκη, σε υπουργική διάσκεψη με θέμα: "Μικρές επιχειρήσεις και επιχειρηματικότητα". Προσκαλεί η γενική γραμματεία βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη για τον ραδιοφωνικό σταθμό "Alphapolis" και στην δημοσιογράφο κα Σούζυ Καζαντσίδου με θέμα τον πόλεμο στο Ιράκ.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2003
Δημοσίευση του άρθρου του κ. Κουκιάδη, στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος της Κυριακής" και στον δημοσιογράφο κ. Ίωνα Τσώχο με τίτλο: "Ο πόλεμος στο Ιράκ και η αφύπνιση της Ευρώπης".

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην ανάλυση του προγράμματος δράσης για παλιννοστούντες ομογενείς από τον κ. Σκανδαλίδη. Προσκαλεί ο γενικός γραμματέας περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας κ. Λιακόπουλος, στο "Βελλίδειο" Συνεδριακό Κέντρο.

Δευτέρα 17 έως Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2003
Επίσκεψη της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην Αθήνα με αφορμή την προεδρία. Συμμετέχει ως μέλος και ο κ. Κουκιάδης.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Alphapolis" και στην δημοσιογράφο κα Σούζυ Καζαντσίδου με θέμα την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Αναδημοσίευση άρθρου του κ. Κουκιάδη στην εφημερίδα "Ενημέρωση" με τίτλο: "Η γαλλογερμανική πρόταση για τη διακυβέρνηση της Ευρώπης".

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ράδιο "Παρατηρητής", για την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής και τον πόλεμο στο Ιράκ.

Αναφορά στην εφημερίδα "Εξπρές" στη συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην ενημέρωση από τον Γιώργο Νικητιάδη για την Επιτροπή Αναφορών.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου
Δημοσίευση στο European Cyprus.net του άρθρου του κ. Κουκιάδη με θέμα
"Ο πόλεμος στο Ιράκ και η αφύπνιση της Ευρώπης".

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην εκδήλωση του ΚΔΕΟΔ με ομιλητή τον Υπουργό πολιτισμού κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και με θέμα "Το Μελλοντικό Ευρωπαϊκό Σύνταγμα ως βάση ενός νέου πολιτικού πολιτισμού: αμηχανίες και δυνατότητες".

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην εκδήλωση του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης για την παρουσίαση της έκδοσης του Λίνου Πολίτη "Βιβλιοκρισίες 1926-1973".

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας "Εγνατία Οδός Α.Ε. "

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στον ετήσιο χορό της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Ελληνικών Πετρελαίων Α.Ε. στο Κέντρο "Θεσσαλονικιά".

Δημοσίευση στην εβδομαδιαία επιθεώρηση κινηματογράφου, λοιπών θεαμάτων και ποιότητας ζωής της Θεσσαλονίκης "Εξώστης" του δελτίου τύπου που προαναγγέλει την ημερίδα με θέμα: "Το Πανεπιστήμιο ως παράγων ανάπτυξης-Θεσσαλονίκη 2008".

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2003
Ο κ. Κουκιάδης συμμετέχει ως συντονιστής στην Ημερίδα με θέμα "Το Πανεπιστήμιο ως παράγων ανάπτυξης-Θεσσαλονίκη 2008" που οργανώνει η κίνηση πολιτών Θεσσαλονίκη 2008 στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Αναφορά του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων στην σημασία του πανεπιστημιακού δυναμικού για τη Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία της ημερίδας που οργάνωσε η Κίνηση Πολιτών για τη διεκδίκηση της Έξπο 2008, καθώς και στη συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε αυτήν.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2003
Εκτενής αναφορά στη εφημερίδα "Αγγελιοφόρος της Κυριακής" στο συνέδριο που θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου για το ευρωπαϊκό σύνταγμα, καθώς και στην συμμετοχή του κ. Κουκιάδη.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην κοπή της πίτας του συνδυασμού του κ. Γρηγόρη Χατζησάββα στο Vice-Versa. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί ο τρόπος λειτουργίας και οι προτεραιότητες της παράταξης.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην υπογραφή της Διακρατικής Συμφωνίας Ελλάδος-Τουρκίας στο Μακεδονία Παλλάς Θεσσαλονίκης. Προσκαλεί ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Α.Τσοχατζόπουλος. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Loyola de Palacio.

Εκτενής αναφορά στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος" στο Διεθνές Συνέδριο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη με θέμα "Η προοπτική ενός Συντάγματος για την Ευρώπη" στο οποίο θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Κουκιάδης.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην Ξάνθη, στο Μουσείο Μουσικών Οργάνων Θεσσαλονίκης. Προσκαλεί ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης κ. Χρήστος Ι. Ακκάς και το Δ.Σ. του Ιδρύματος.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε δείπνο στα πλαίσια του συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών. Ομιλητής θα είναι ο κ. Αντωνακόπουλος πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος Ο.Τ.Ε. Προσκαλεί ο πρόεδρος του ΙΝΑ Βασίλης Τακάς.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" Πιερίας του άρθρου του κ. Κουκιάδη με θέμα "Ο πόλεμος στο Ιράκ και η αφύπνιση της Ευρώπης ".

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος" του άρθρου του κ. Κουκιάδη με θέμα "Ο πόλεμος στο Ιράκ και η αφύπνιση της Ευρώπης ".

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2003
Συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο Τηλεοπτικό κανάλι Best και στον Δημοσιογράφο κ. Στρατάκη σχετικά με το Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει η Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με τον ίδιο και με θέμα "Η προοπτική ενός συντάγματος για την Ευρώπη".

Αναφορά στην εφημερίδα "Έθνος" στο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει η Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με τον κ. Κουκιάδη και με θέμα " Η προοπτική ενός συντάγματος για την Ευρώπη".

Αναφορά στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος" στο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει η Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με τον κ. Κουκιάδη "Η προοπτική ενός συντάγματος για την Ευρώπη". Παρουσίαση του ανλυτικού προγράμματος.

Ομοίως στην εφημερίδα "Γεγονότα του Νομού Πέλλας".

Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη με θέμα "Μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ" στο διεθνές συνέδριο που έγινε στην Αθήνα, στην Παλαιά Βουλή, αίθουσα Γερουσίας, με θέμα: "Η μετανάστευση και η κοινωνική ενσωμάτωση των αλλοδαπών". Προσκαλεί ο πρόεδρος της Ο.Κ.Ε. κ. Αντρέας Κιντής.

Παρασκευή 28 και Σάββατο 1 Μαρτίου 2003
Συνέδριο με θέμα: "Η προοπτική ενός Συντάγματος για την Ευρώπη" ενόψει της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε., της Ευρωπαϊκής Συνέλευσης και της Διακυβερνητικής Διάσκεψης του 2004". Διοργανώνει ο τομέας Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης του τμήματος Νομικής της Σχολής του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με τον ευρωβουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. καθηγητή Ιωάννη Δ. Κουκιάδη.
Ώρα: 10.00 Τόπος προσέλευσης: Παλαιά Φιλοσοφική.
*Σημ: Ο κ. Κουκιάδης χαιρετίζει τις εργασίες την Παρασκευή (10.00) και προεδρεύει το Σάββατο 17.00-20.00).

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2003
Συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο δημοσιογράφο κ. Χρήστο Μάτη σχετικά με το Διεθνές Συνέδριο που λαμβάνει χώρα στην αίθουσα Τελετών της Φιλοσοφικής Σχολής με θέμα "Η προοπτική ενός Συντάγματος για την Ευρώπη" το οποίο χαιρετίζει και στο οποίο προεδρεύει ο κ. Κουκιάδης. Επίσης αναφέρθηκε σε θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο δημοσιογράφο κ. Κώστα Μπλιάτκα στην εκπομπή "Με μια τρίτη ματιά" με θέμα το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, θέμα με το οποίο οργανώνεται Διημερίδα στη Θεσσαλονίκη. Επίσης αναφέρθηκαν σε θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Δηλώσεις του κ. Κουκιάδη στο κανάλι "Best Channel" κατά τη διάρκεια κάλυψης του συνεδρίου.

Δημοσίευση από το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων άρθρου σχετικό με το συνέδριο με θέμα: "Η προοπτική ενός συντάγματος για την Ευρώπη", καθώς και στη συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε αυτό.

Δημοσίευση από το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων σχολίου του κ. Κουκιάδη για τη δίκη της 17 Νοέμβρη.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2003

Κυριακή 2 Μαρτίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην κομματική σύσκεψη για τα θέματα των παλιννοστούντων που οργάνωσε η Νομαρχιακή του ΠΑ.Σ.Ο.Κ. στα γραφεία της (Βας. Ηρακλείου 30)

Επίσκεψη του κ. Κουκιάδη στα εγκαίνια της έκθεσης "Ο θάνατος του Τσε Γκεβάρα" στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης προσκαλεσμένος του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, Υπουργού Πολιτισμού.

Τρίτη 4 Μαρτίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην δημοσιογράφο κυρία Ακριτίδου για το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, ΝΕΤ 105,8 για την επιτροπή αναφορών και για το πώς μπορεί να έχει πρόσβαση ο απλός πολίτης σε αυτήν.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Δημοτικό Ραδιόφωνο FM 100" και στον δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Χανό, με θέμα τη σύσκεψη στο Μαξίμου για οικονομικά και ευρωπαϊκά θέματα.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος" άρθρου για το Συνέδριο που έγινε στη Νομική Θεσσαλονίκης για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, με εκτενή αναφορά στην εισήγηση του κ. Κουκιάδη στο εν λόγω συνέδριο.

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2003
Συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 9,58 στο στούντιο της Αγγελάκη 6, με θέμα τη Συντακτική Συνέλευση. Συζητά με τους δημοσογράφους κ. Γιάννη Γκίρμπα και Καλιετζίδη.

Ομιλία του κ. Κουκιάδη στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης "Νικ. Πανταζόπουλου", στο Βόλο. Προσκαλεί ο δήμαρχος Βόλου κ. Κυριάκος Μήτρου.

Προαναγγελία στην ιστοσελίδα του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων του Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα: "Οι καταναλωτές και η διεύρυνση της ΕΕ", που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 14 και 15 Μαρτίου 2003, καθώς και στη συμμετοχή του κ. Κουκιάδη.

Σάββατο 8 Μαρτίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην τελετή λήξης του συνεδρίου με θέμα: "Γυναίκα και αθλητισμός", με παράσταση του διεθνούς φήμης τενόρου Μάριο Φραγκούλη, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Προσκαλούν ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Πολιτισμού.

Κυριακή 9 Μαρτίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος" προαναγγελίας του συνεδρίου για την προστασία του καταναλωτή που διοργανώνει η Ο.Κ.Ε. και στο οποίο θα είναι ομιλητής ο κ. Κουκιάδης.

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2003
Αναδημοσίευση στην εφημερίδα "Σαμιακόν Θάρρος" του άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Ο πόλεμος στο Ιράκ και η αφύπνιση της Ευρώπης".


Τρίτη 11 Μαρτίου 2003
Δημοσίευση της παρέμβασης του κ. Κουκιάδη "Μέτρα για την προστασία των καταναλωτών" στην εφημερίδα "Ενημέρωση" Πιερίας.

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2003
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο Best Channel και στον δημοσιογράφο κύριο Στρατάκη για το δελτίο ειδήσεων Best News, για την ημλέρα προστασίας καταναλωτών, τις πρυτανικές εκλογές και την επικαιρότητα.

Δημοσίευση από το Μακεδονικό Πρακτορείο Τύπου του δελτίου τύπου για την παρέμβαση του κ. Κουκιάδη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ημέρα προστασίας καταναλωτών.

Δημοσίευση στην ιστοσελίδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. του δελτίου τύπου για την παρέμβαση του κ. Κουκιάδη επί του σχεδίου Μαν για την στρατηγική της απασχόλησης.

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στο διεθνές συνέδριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο "Μεντιτεράνιαν", με θέμα: "Οι καταναλωτές και η διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης". Προσκαλεί ο πρόεδρος της Ο.Κ.Ε. Αντρέας Κιντής. Το διεθνές συνέδριο συνδιοργανώνει η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας. Ο κ. Κουκιάδης λαμβάνει μέρος στην πρώτη ομάδα εργασίας με θέμα: "Βιώσιμα πρότυπα κατανάλωσης σε μια "νέα" Ευρώπη". Συμμετέχουν επίσης οι κκ Τσοχατζόπουλος, Πασχαλίδης, Ψωμιάδης, Παπαγεωργόπουλος, Φώλιας, Μαλλιώρη, Τρακατέλλης κτλ.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης" και στον δημοσιογράφο κ. Χανό για την ημέρα προστασίας καταναλωτών.

Ομοίως στον ραδιοφωνικό σταθμό "Alphapolis" και στην δημοσιογράφο κα Καζαντσίδου.

Ομοίως στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" και τη δημοσιογράφο κα Ζάχου.

Ομοίως στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" και το δημοσιογράφο κ. Στρατάκη.

Ομοίως στο "Ράδιο Πλάνετ" και το δημοσιογράφο κ. Καρτερό.

Ομοίως στο Ραδιόφωνο του "Sky" και τον δημοσιογράφο κ. Γιατζόγλου.

Ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην ΕΡΤ 3, την εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Κώστα Μπλιάτκα "Με μια Τρίτη ματιά", για την ημέρα προστασίας του καταναλωτή.

Μίνι τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο πλαίσιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ3 για την ημέρα προστασίας καταναλωτών και το συνέδριο της ΟΚΕ που έγινε στη Θεσσαλονίκη 14 και 15 Μαρτίου.

Σάββατο 15 Μαρτίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στο κτίριο του Δ.Σ.Θ., σε ημερίδα για την Ένωση Βαλκανικών Δικηγορικών Συλλόγων, με θέμα: "Η ευρωπαϊκή προοπτική των Βαλκανίων". Προσκαλεί ο κ. Γαρούφας, αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Τίτλος εισήγησης: "Τα Βαλκάνια και ο Ενιαίος Νομικός Χώρος που προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση".

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Μακεδονία" και στην στήλη "Επί της Ουσίας" άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Ο καταναλωτής, το μεγάλο θύμα των αθέμιτων πρακτικών".

Συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της "Κίνησης Πολιτών" για την διεκδίκηση της Έξπο 2008, στο Βασιλικό Θέατρο.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Σερραϊκόν Θάρρος" της παρέμβασης του κ. Κουκιάδη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την προστασία καταναλωτών.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" και τον δημοσιογράφο κ. Στρατάκη για την τρέχουσα επικαιρότητα και τον επικείμενο πόλεμο στο Ιράκ.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" του δελτίου τύπου για την παρέμβαση του κ. Κουκιάδη στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για τα μέτρα προστασίας καταναλωτών.

Τρίτη 18 Μαρτίου 2003
Τηλεφωνκή συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Ράδιο Παρατηρητής" και στον κ. Παπασαραντόπουλο για τον πόλεμο στο Ιράκ.

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στο διεθνές συνέδριο του Kangaroo Group με θέμα: "Η ολοκλήρωση της εσωτερικής αγοράς", στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Τίτλος εισήγησης: "Η διαδικασία τηςΛισσαβόνας: πώς η Ευρώπη γίνεται η πιο ευημερούσα κοινωνία".

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Εξπρές", στην στήλη "Ευρωπαϊκή Ένωση" του δελτίου τύπου για την Άνοιξη της Ευρώπης και την επίσκεψη του κ. Κουκιάδη στα σχολεία της Θεσσαλονίκης.

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2003
Επίσκεψη του κ. Κουκιάδη στα σχολεία Β΄Πειραματικό Λύκειο, Λύκειο Νέων Επιβατών και Αρσάκειο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της "Άνοιξης της Ευρώπης" για να ενημερώσει τους μαθητές για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο Best Channel και στο δημοσιογράφο κ. Μιχάλη Στρατάκη σχετικά με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τον πόλεμο στο Ιράκ.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alphapolis και στον δημοσιογράφο κ. Τζία Απόστολο, για την "Άνοιξη της Ευρώπης".

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο TV Μακεδονία, στην εκπομπή του κ. Βενιέρη, για τον πόλεμο στο Ιράκ και άλλα ευρωπαϊκά θέματα.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ακριτική Φωνή" Σερρών παρέμβασης του κ. Κουκιάδη για την Επιτροπή Αναφορών.

Δημοσίευση από το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων του δελτίου τύπου για την επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης για την ημέρα της "Άνοιξης της Ευρώπης".

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευη του κ. Κουκιάδη στο "Δημοτικό Ραδιόφωνο" Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή του κ. Τριανταφυλλίδη, για την επικαιρότητα και τον πόλεμο στο Ιράκ.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" του δελτίου τύπου σχετικά με την επίσκεψη του κ. Κουκιάδη στις 21.03.2003 σε τρία σχολεία της Θεσσαλονίκης για να ενημερώσει τους μαθητές για την λειτουργία της ΕΕ.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2003
Χαιρετισμός του κ. Κουκιάδη στην εκδήλωση στα πλαίσια υλοποίησης του έργου της κοινοτικής πρωτοβουλίας Equal: Δομή στήριξης παλιννοστούντων-μεταναστών-προσφύγων. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης, με πρόσκληση του προέδρου του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Ξάνθης.

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην ημερίδα με θέμα: "Στρατηγική της Λισσαβόνας-Αποτελέσματα εαρινής Συνόδου Κορυφής", "Ανταγωνιστικότητα-Κοινωνική μεταρρύθμιση-βιώσιμη ανάπτυξη, η προοδευτική απάντηση", στο Κτίριο Διοίκησης Εθνικής Τράπεζας, Αιόλου 82-84, Αθήνα. Προσκαλεί ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Κώστας Λαλιώτης. Ομιλητές θα είναι ο Πρωθυπουργός κ. Σημίτης, οι κκ Ρέππας, Χριστοδουλάκης, Παπακωνσταντίνου, Τσοχατζόπουλος κά.

Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην τηλεόραση της ΕΡΤ3 στις ειδήσεις που παρουσίαζε ο Κώστας Μπλιάτκας, με παρέμβαση του για τις εξελίξεις στον πόλεμο του Ιράκ και της στάσης της ΕΕ σε αυτόν.

Σάββατο 29 Μαρτίου 2003
Ραδιοφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην ΕΡΤ 3, στην εκπομπή "Η δική μας Ευρώπη" και στον δημοσιογράφο κ. Θωμά Σιώμο για την επικαιρότητα και τον πόλεμο του Ιράκ.

Παρουσίαση από τον κ. Κουκιάδη της περιοδικής έκδοσης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης "Νοτάριος", στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μουσικών Οργάνων της Τράπεζας Πειραιώς στα Λαδάδικα. Προσκαλεί ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείου Θεσσαλονίκης. Στην ομιλία του ο κ. Κουκιάδης επέμεινε στη σχέση συμβολαιογράφων και ενιαίου νομικού χώρου.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος " της παρουσίασης από τον κ. Κουκιάδη της περιοδικής έκδοσης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης "Νοτάριος", στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μουσικών Οργάνων της Τράπεζας Πειραιώς στα Λαδάδικα.

Κυριακή 30 Μαρτίου 2003
Ραδιοφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο "Αλφαπόλις" και τη δημοσιογράφο κυρία Σούζυ Καζαντσίδου για την επικαιρότητα και τον πόλεμο στο Ιράκ.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη συνάντηση πολιτικού διαλόγου-επικοινωνίας και προβληματισμού για τα προβλήματα των Θεσσαλονικέων. Προσκαλεί ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άκης Τσοχατζόπουλος στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Τύπος της Θεσσαλονίκης" συνένετευξης του κ. Κουκιάδη στον δημοσιογράφο κ. Στρατή Λιμνιό για τις εξελίξεις στο θέμα του Ιράκ.

Δευτέρα 31 Μαρτίου έως Πέμπτη 3 Απριλίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη συνάντηση της Ευρωπαϊκής Σοσιαλιστικής Ομάδας που έγινε στην Αθήνα για θέματα περιβάλλοντος, βιομηχανίας, παιδείας, γεωργίας, εσωτερικής αγοράς, αλιείας. Συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Σημίτης, οι κκ Γιώργος Παπανδρέου, Τάσος Γιαννίτσης, Κώστας Λαλιώτης, Γιώργος Ανωμερίτης, Γιώργος Δρύς κ.ά.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2003

Απρίλιος 2003
Δημοσίευση στο περιοδικό της ΠΑΣΠ νομικής "ΠΑΣΠ ΝΕΤ" της συνέντευξης του κ. Κουκιάδη στους φοιτητές Χρήστο Μπαξεβάνη και Σωτήρη Ράπτη.

Τρίτη 1 Απριλίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8 και στην δημοσιογράφο κα Δήμητρα Ακριτίδου για την "Άνοιξη της Ευρώπης" και την καμπάνια ενημέρωσης από την πλευρά του μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχολείων του νομου Θεσσαλονίκης.

Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο δορυφορικό κανάλι "Νόβα" και στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Παπαδημητρίου για τον πόλεμο στο Ιράκ και την κοινή πρόταση ψηφίσματος από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Πέμπτη 3 Απριλίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 3, στην εκπομπή του κ. Καραμαούνα, για τον πόλεμο του Ιράκ.

Παρασκευή 4 Απριλίου 2003
Συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην τηλεόραση του "Βεργίνα TV" και στο δημοσιογράφο Στράτο Λιμνιό, σχετικά με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ράδιο "Θεσσαλονίκη", με θέμα τον πόλεμο του Ιράκ.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Γεγονότα του Νομού Πέλλας" της παρέμβασης του κ. Κουκιάδη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την προστασία καταναλωτών.

Σάββατο 5 Απριλίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη με θέμα: "Συντακτική Συνέλευση για το μέλλον της Ευρώπης" σε ενημερωτικό κύκλο διαλέξεων που οργανώνει το ΕΚΕΠΠ για θέματα ευρωπαϊκής ενοποίησης και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Κοζάνη.

Κυριακή 6 Απριλίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος της Κυριακής" άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο δημοσίευσης: "Μονόδρομος η πολιτική αυτονομία της Ευρώπης".

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" και στη δημοσιογράφο κυρία Βασιλική Νικολούλια στο οικονομικό ένθετο "Οικονομικός Τύπος", άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Η νέα οικονομία σε ισορροπία με την κοινωνική ασφάλεια.

Ραδιοφωνική συνεντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Ράδιο Παρατηρητής" και στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Παπασαραντόπουλου "Εκ βαθέων", με θέμα τον πόλεμο του Ιράκ.

Τρίτη 8 Απριλίου 2003
Συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" και στο δημοσιογράφο κ. Μιχάλη Στρατάκη σχετικά με τον πόλεμο στο Ιράκ και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Πέμπτη 10 Απριλίου 2003
Συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο Best Channel και στο δημοσιογράφο κ. Μιχάλη Στρατάκη για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τον πόλεμο των ΗΠΑ στο Ιράκ και τις συνέπειές του.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2003
Δημοσίευση στην έκδοση "Επιθεώρηση εργασιακών σχέσεων" του άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Η πολιτική ισορροπίας μεταξύ της ευελιξίας της εργασίας και της προστασίας των εργαζομένων".

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κίνησης Πολιτών για την διεκδίκηση της Έξπο 2008, με τη συμμετοχή εκτός από τα μέλη της Κίνησης των κκ Ευάγγελου Βενιζέλου και Δημήτρη Σαλπιστή. Θέματα που ζηζητήθηκαν η αξιοποίηση της εκδήλωσης της 22ας Φεβρουαρίου και μια μελλοντική εκδήλωση.

Σάββατο 12 Απριλίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη ως ομιλητή σε πάνελ στην Πρέβεζα με θέμα τον πόλεμο στο Ιράκ, με τη συμμετοχή των παρακάτω δημοσιογράφων: Κομίνη, Βαξεβάνη, Οικονομέα. Η συνάντηση έγινε κατόπιν πρόσκλησης της δημοσιογράφου κυρίας Κωλέτση.

Κυριακή 13 Απριλίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, στο κανάλι ΕΡΤ 3, με τίτλο: "Ρεπό". Προσκεκλημένοι επίσης είναι οι κκ ευρωβουλευτές Παπαγιαννάκης, Χατζηδάκης. Θέματα προς συζήτηση: ο πόλεμος στο Ιράκ, οι σχέσεις ΗΠΑ και ΕΕ μετά τον πόλεμο και η οδηγία 70/99 για τους συμβασιούχους.

Δευτέρα 14 Απριλίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Θεσσαλονίκη" συνέντευξης του κ. Κουκιάδη για τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ, με τίτλο: "Μακρύς ο δρόμος για το γεφύρωμα των σχεσεων ΕΕ και ΗΠΑ".

Επιστημονική εκδήλωση για τον ομότιμο καθηγητή κ. Αναστ. Τάχο. Μετά τους χαιρετισμούς θα μιλήσει ο τιμώμενος με θέμα "Το Ελληνικό Διοικητικό Δίκαιο στον 21° αιώνα". Προσκαλεί ο Διευθυντής του Τομέα Δημοσίου Δικαίου κ. Κ. Χρυσόγονος, στο Κτίριο Νομικής Α.Π.Θ., 1° όροφος, αίθουσα "Δ. Κωνσταντοπούλου"

Τρίτη 15 Απριλίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Δημοτικο Ραδιόφωνο" και στο δημοσιογράφο κ. Χανό Παναγιώτη για την πολιτική επικαιρότητα.

Τετάρτη 16 Απριλίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην τηλεόραση των Σερρών "Επιλογές" και στην αρχισυντάκτρια κυρία Λένια Ιωαννίδου για την Σύνοδο Κορυφής στην Αθήνα.

Ομοίως στο "Ράδιο Παρατηρητής".

Ομοίως στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη".

Ομοίως στην "ΕΡΑ Σερρών" και στον δημοσιογράφο κ. Αραμπατζή.

Ομοίως στο "Δημοτικό Ραδιόφωνο" και στον κ. Βενιέρη.

Πέμπτη 17 Απριλίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αλφαπολις" και στον δημοσιογράφο κ. Τσία, για την υπογραφή της διεύρυνσης στην Αθήνα και την εισδοχή της Κύπρου.

Ομοίως και στο "Δημοτικό Ραδιόφωνο", στην εκπομπή του κ. Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, με την ταυτόχρονη συμμετοχή του ευρωβουλευτή κ. Μαρίνου.

Παρασκευή 18 Απριλίου 2003
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό "Μπεστ" στις ειδήσεις με τον δημοσιογράφο κ. Μανώλη Στρατάκη, με θέμα την επικαιρότητα, την Σύνοδο στην Αθήνα και την προσχώρηση της Κύπρου στην ΕΕ.

Σάββατο 19 Απριλίου 2003
Συνάντηση του Δ.Σ. της Κίνησης Πολιτών με την παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού κ. Βενιζέλου.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε εκδήλωση για το έργο του ποιητή Σεφέρη, στα Λουτρά "Παράδεισος" στην Αριστοτέλους, κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργού Πολιτισμού κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.

Σάββατο 26 Απριλίου 2003
Συνέντευξη στο δημοσιογράφο κ. Οραήλογλου TV 100 στη δημοτική τηλεόραση σχετικά με την Ευρωπαϊκή πολιτική ενημερότητα.

Τρίτη 29 Απριλίου 2003
Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Alfha και στο δημοσιογράφο κ. Ηλιάδη σχετικά με την κοινή πολιτική Άμυνας των Ευρωπαϊκών κρατών

Μεγάλη Παρασκευή 25 Απριλίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην λειτουργία της Αποκαθήλωσης και του Επιταφίου. Χοροστάτησε ο Παναγιώτατος κ. Παντελεήμων, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Δημοσίευση στο περιοδικό της ΠΑΣΕΓΕΣ "Αγροτικός Συνεργατισμός", της απάντησης του κ. Κουκιάδη στην ερώτηση του μήνα: "Ποιοι πρέπει να είναι οι βασικοί άξονες της Ευρωπαϊκής θέσης κατά τη διάρκεια των συζητήσεων των αγροτικών θεμάτων στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου". Απάντησαν στην ίδια ερώτηση οι κκ Αλαβάνος, Κόρακας, Φώλιας Κουλουριάνος.

Μάϊος 2003

Παρασκευή 2 Μαΐου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στο 2ο Συνέδριο Ευρωπαίων Νομικών, στο Ξενοδοχείο "Intercontinental". Προσκαλούν το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα νομικής) και το Ερευνητικό Ινστιτούτο Δικονομικών Μελετών. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του κ. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου. Θα λάβουν μέρος μεταξύ άλλων: Μαρκίδης, Κασιμάτης, Σταθόπουλος, Κουμάντος, Σημίτης Σπύρος κά.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος" σχετικά με τη συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στις Πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης μαζί με άλλους βουλευτές της πόλης.

Σάββατο 3 Μαϊου 2003
Συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Alphapolis" και στην δημοσιογράφο κα Σούζυ Καζαντσίδου με θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα.

Πέμπτη 8 Μαϊου 2003
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό Best channel και στον δημοσιογράφο κ. Μιχάλη Στρατάκη για θέματα πολιτικής επικαιρότητας και για τη Σύνοδο Κορυφής.

Παρασκευή 9 Μαϊου 2003
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο δημοσιογράφο κ. Παπαδάκη και στον τηλεοπτικό σταθμό Antenna για Ευρωπαϊκά Θέματα με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης (9η Μαϊου).

Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο δημοσιογράφο κ. Κώστα Μπλιάτκα και στην εκπομπή "Με μια Τρίτη ματιά" σχετικά με την πολιτική επικαιρότητα, την ημέρα της Ευρώπης, τα εργασιακά. Στο στούντιο βρισκόταν και ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Χουρμουζιάδης.

Σάββατο 10 Μαΐου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στο Συνέδριο που οργανώνει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με θέμα "Η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις", στο Ξενοδοχείο Μετροπόλιταν, στην Αθήνα.

Δευτέρα 12 Μαΐου 2003
Συμμετοχή και εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε συνέδριο που οργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη, από κοινού με το Υπουργείο Εργασίας και το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα βελτίωσης της ζωής και των συνθηκών εργασίας με θέμα: "Καλύτερη εργασία και ζωή-προς μια διευρυμένη και ανταγωνιστική ένωση".

Μίνι τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη με θέμα την εισήγησή του στην Αλεξανδρούπολη, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού της ΕΡΤ3.

Συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι "Δέλτα TV" και στον δημοσιογράφο κ. Δούκα, σχετική με την εισήγηση του κ. Κουκιάδη στο συνέδριο της Αλεξανδρούπολης.

Τετάρτη 14 Μαΐου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Δημοτικό Ραδιόφωνο, FM 100" και στον δημοσιογράφο κ. Χανό, για την Σύνοδο Κορυφής και την ανταγωνιστικότητα στην Ελλάδα στον επιχειρηματικό τομέα.

Πέμπτη 15 Μαϊου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Β΄Πρόγραμμα" και στον δημοσιογράφο κ. Καλιετζίδη, για θέματα περιβαλλοντικής ευθύνης.

Εκτενής αναφορά στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος" στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη με θέμα "Καλύτερη εργασία και ζωή" στα πλαίσια της Ελληνικής Προεδρίας στο οποίο συμμετείχε ο κ. Κουκιάδης και δημοσίευση ενός μέρους του λόγου που εκφώνησε στο εν λόγω Συνέδριο.

Σάββατο 17 Μαΐου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην ΕΡΑ και στην εκπομπή του κ. Βασιλόπουλου, για θέματα εργασιακά.

Τρίτη 21 Μαΐου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8 και στη δημοσιογράφο κα Ακριτίδου Δήμητρα για τη Σύνοδο Κορυφής στη Θεσσαλονίκη.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο του "Παρατηρητή" και στο δημοσιογράφο κύριο Μάτη, για την επικαιρότητα.

Τετάρτη 22 Μαϊου 2003
Αναφορά στην εφημερίδα "Ανατολική" στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το Λύκειο Ν. Επιβατών με θέμα "Το Μέλλον της Ευρώπης" και στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Κουκιάδης που έκανε εκτενή αναφορά στο ρόλο της Ευρώπης και απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών.

Παρασκευή 23 Μαΐου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στο διεθνές συνέδριο που γίνεται στο Σεντεφόπ, 22 και 23 Μαϊου, με θέμα: "Έγκαιρη αναγνώριση της ανάγκης ικανοτήτων στην Ευρώπη (μετάφραση)". Προσκαλεί ο Σταύρος Σταύρου και το Σεντεφόπ.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην παρουσίαση του φακέλου υποψηφιότητας για την Έξπο 2008, παρουσία διυπουργικής επιτροπής. Προσκαλεί ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης, στο "Το σπίτι της Έξπο", στη ΔΕΘ.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο "Πλάνετ" και στην δημοσιογράφο κα Αδάμ, για εργασιακά θέματα.

Τρίτη 27 Μαΐου έως Σάββατο 31 Μαΐου 2003
Αποστολή του κ. Κουκιάδη στο Μόντρεαλ του Καναδά, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με σκοπό την οργάνωση διαλέξεων, συνεντεύξεων με τα καναδικά μέσα και επαφών με την ομογένεια. Προσκαλεί ο πρέσβης της Ελλάδας στον Καναδά κ. Χρυσανθόπουλος.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2003

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 και στη δημοσιογράφο κυρία Τσακίρη με θέμα την επίσκεψη του κ. Κουκιάδη στον Καναδά.

Τηλεφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ Βόλου και το δημοσιογράφο κύριο Μπάτσιο με θέμα την επίσκεψη του κ. Κουκιάδη στον Καναδά.

Τηλεφωνική συνέντευξη στο ράδιο "Παρατηρητής" και το δημοσιογράφο κ. Παπασαραντόπουλο με θέμα την επίσκεψη του κ. Κουκιάδη στον Καναδά.

Αναφορά στην εφημερίδα "Ενημέρωση Πιερίας" στην επίσκεψη του κ. Κουκιάδη στον Καναδά και στη σειρά διαλέξεων και συνεντεύξεων που είχε με δημοσιογράφους, διπλωμάτες και πανεπιστημιακούς δασκάλους σχετικά με την ολοκλήρωση της Ευρώπης.

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στη διάσκεψη με θέμα: "Το μέλλον της Ευρώπης στα χέρια των πολιτών της. Για μια Ευρώπη παγκόσμια δύναμη ειρήνης, αλληλεγγύης και βιώσιμης ανάπτυξης". Προσκαλεί η Ελληνική Επιτροπή ΜΚΟ για την ανάπτυξη, στο Αμφιθέατρο Τράπεζας Πειραιώς, Λαδάδικα. Θέμα εισήγησης: "Η κοινωνική διάσταση στο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα".

Εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε ημερίδα με θέμα: "Το Μέλλον της Ευρώπης-Η Προοδευτική Πρόταση". Συντονιστής ο κ. Σταμάτης Αλαχιώτης, καθηγητής Πανεπιστημίου Πάτρας. Συμμετέχουν με εισηγήσεις τους ο κ. Γιάννης Σουλαδάκης, Ευρωβουλευτής και ο κ. Πάνος Γρηγορίου, καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου. Προσκαλεί το ΙΣΤΑΜΕ Αχαΐας. Η εκδήλωση έγινε στο Επιμελητήριο Πάτρας, Μιχαλοπούλου 58.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ράδιο "Παρατηρητής" σχετικά με θέματα απασχόλησης.

Κυριακή 8 Ιουνίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε συνδιάσκεψη με θέμα: "Το παρόν και το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η συμβολή τους στην ανάπτυξη και την απασχόληση", ύστερα από πρόσκληση του γεν. γραμ. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κώστα Λαλιώτη.

Τηλεφωνική συνένετευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο του "Σκάι" και στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Δημήτρη Γιατζόγλου για την επίσκεψή του στον Καναδά και θέματα απασχόλησης.

Συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην εκπομπή "Εκ βαθέων" στο ράδιο "Παρατηρητής", για το πολιτικό μέλλον της Ευρώπης.

Τρίτη 10 έως Πέμπτη 12 Ιουνίου 2003
Αποστολή του κ. Κουκιάδη στη Μολδαβία για θέματα της Παρευξείνιας Συνδιάσκεψης. Ο κ. Κουκιάδης αντικαθιστά τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Πατ Κόξ.

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ράδιο "FM 100" και στον δημοσιογράφο κ. Χανό για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την Σύνοδο της Θεσσαλονίκης.

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2003
Εκτενής αναφορά στην εφημερίδα "Πρωϊνή Γνώμη Πατρών" στην ομιλία του κ. Κουκιάδη για την πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης, στο Επιμελητήριο Πατρών σε ημερίδα με θέμα: "Το Μέλλον της Ευρώπης-Η Προοδευτική Πρόταση". Συντονιστής ο κ. Σταμάτης Αλαχιώτης, καθηγητής Πανεπιστημίου Πάτρας. Συμμετείχαν με εισηγήσεις τους ο κ. Γιάννης Σουλαδάκης, Ευρωβουλευτής και ο κ. Πάνος Γρηγορίου, καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου. Προσκαλεί το ΙΣΤΑΜΕ Αχαΐας.

Σάββατο 14 Ιουνίου 2003
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο TV 100 και τον δημοσιογράφο κ. Οραήλογλου, για την τρέχουσα επικαιρότητα.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος της Κυριακής", για την Σύνοδο Κορυφής, με τίτλο: "Στη Θεσσαλονίκη η κρίσιμη απόφαση".

Τηλεφωνική συνέντευξη στο "Δημοτικό Ραδιόφωνο" και τη δημοσιογράφο κα Μαντή για την Σύνοδο Κορυφής.

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2003
Εκτενής αναφορά στην εφημερίδα "Ενημέρωση Πιερίας" στη συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στις εργασίες της 26ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης Κοινοβουλίων του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου που λαμβάνει χώρα στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας Κισινάου.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ράδιο "Παρατηρητής", για την επικαιρότητα και τη Σύνοδο Κορυφής στη Θεσσαλονίκη.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στο Remezzo Καλαμαριάς, παραλία Κρήνης με θέμα: "Η ΕΕ ως πόλος απέναντι στις Η.Π.Α.". Προσκαλεί η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το Σωματείο "Παρέμβαση για τον ανθρωπισμό και την κοινωνία".

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Ράδιο Παρατηρητής" για την επικαιρότητα και τη Σύνοδο Κορυφής.

Ομοίως στην "ΕΡΑ".

Ομοίως στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" και τον κ. Μιχάλη Στρατάκη.

Ομοίως στο "Β' Πρόγραμμα, 9.58".

Τηλεοπτική συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην εκπομπή-αφιέρωμα του δημοσιογράφου κ. Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη για τη Σύνοδο Κορυφής στο Πόρτο Καρράς. Συμμετέχουν επίσης οι κκ Παπαγιαννάκης, Ευριπίδης Στυλιανίδης και Τηλέμαχος Χυτήρης.

Αναφορά της εφημερίδας "Μακεδονία" στην εισήγηση του κ. Κουκιάδη στη νεολαία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Καλαμαριά με θέμα τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Η.Π.Α.

Δημοσίευση στο Μ.Π.Ε. του δελτίου τύπου για την ημερίδα της νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. με θέμα τις σχέσεις ΕΕ και ΗΠΑ, καθώς και τη συμμετοχή μεταξύ άλλων του κ. Κουκιάδη.

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2003
Τηλεοπτική συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Οραήλογλου στην "TV100" για τη Σύνοδο Κορυφής στο Πόρτο Καρράς.

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 3 και στην δημοσιογράφο κα Τσιτούρη Ελένη, για θέματα της επικαιρότητας και της Συνόδου, τα κοινά σύνορα της ΕΕ, την λαθρομετανάστευση, το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.

Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "TV Μακεδονία" και στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Βενιέρη με θέματα επικαιρότητας, όπως τη Σύνοδο Κορυφής στο Πόρτο Καρράς, τη λαθρομετανάστευση, το Ευρωπαϊκό Συνταγμα.

Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στην Ημερίδα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στη Βέροια με θέμα: "Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση-Ελλάδα-Τουρκία: προοπτικές-προϋποθέσεις". Τίτλος εισήγησης: "Η πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας". Προσκαλεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων. Καλεσμένοι εισηγητές μεταξύ άλλων είναι επίσης οι κκ Φώλιας και Αλαβάνος.

Σάββατο 21 Ιουνίου 2003
Παρέμβαση του κ. Κουκιάδη σε Συνέδριο στο Divani Caravel, στην Αθήνα, με θέμα: "Ελεύθερη διακίνηση εργαζομέννων και συντονισμός των συστημάτων κοινωνικής ασφάλισης". Προσκαλεί ο Συνήγορος του Πολίτη. Ο κ. Κουκιάδης παρεμβαίνει στην Πέμπτη συνεδρία με θέμα: "Ελεύθερη διακίνηση εργαζομένων στο δημόσιο τομέα: ειδικά προβλήματα".

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος" στο αφιέρωμα για τη Σύνοδο Κορυφής και στη δημοσιογράφο κυρία Δήμητρα Κεχαγιά, απάντησης του κ. Κουκιάδη στην ερώτηση: "Ποιος ευθύνεται που η Θεσσαλονίκη αντί για μια ανοιχτή πόλη, έχει τις τελευταίες ημέρες την εικόνα μιας οχυρωμένης, έρημης πόλης;".

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Μακεδονία" και στον δημοσιογράφο κ. Ηλιάδη Νίκο των απαντήσεων του κ. Κουκιάδη σε ερωτήσεις για την μεταναστευτική πολιτική, το ευρωπαϊκό σύνταγμα και την εικόνα της πόλης κατά τη διάρκεια της Συνόδου.

Τρίτη 24 Ιουνίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8 και στην δημοσιογράφο κυρία Ακριτίδου για την αποτίμηση της Συνόδου Κορυφής στο Πόρτο Καρράς.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στο συνέδριο με θέμα: "Απασχόληση, κοινωνική ασφάλιση, μετανάστευση και η δικαστική τους προστασία". Προσκαλεί η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, στο ξενοδοχείο Διβάνι Κάραβελ, στην Αθήνα. Τίτλος εισήγησης: "Η ποιοτική διάσταση ως κοινό στοιχείο στις πολιτικές μετανάστευσης, προσφύγων και απασχόλησης".

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε δείπνο με την ευκαιρία του υπουργικού συνεδρίου με θέμα: "Σχέδιο δράσης για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ ΕΕ και Βαλκανικών χωρών στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης.". Προσκαλεί ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Τσοχατζόπουλος, στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency, πλάι στην πισίνα.

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στα εγκαίνια της έκθεσης ρωμαϊκών αρχαιοτήτων στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών. Τα εγκαίνια τελεί ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο κανάλι "Best", στις βραδυνές ειδήσεις και στον δημοσιογράφο κ. Στρατάκη, με θέμα τις σχέσεις ΕΕ και ΗΠΑ.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Νέος Τύπος" του δελτίου τύπου που αναφέρεται στη συνάντηση που είχε ο κ. Κουκιάδης μαζί με άλλους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συνδικάτων Δημοσίων Υπηρεσιών και σε όσα υποστήριξε για τη διατήρηση της κοινωνικής αποστολής των δημοσίων υπηρεσιών.

Σάββατο 28 Ιουνίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον δημοσιογράφο κ. Σιώμο και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, για τις σχέσεις της ΕΕ και των ΗΠΑ, τις στρατηγικές απασχόλησης, το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, τη σύγκλιση, την ανεργία.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος" του δελτίου τύπου με τίτλο: "Ανησυχούν τα ευρωπαϊκά συνδικάτα για τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας".

Κυριακή 29 Ιουνίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην αρχιερατική θεία λειτουργία, στην Ιερά Μονή Βλατάδων, για τον εορτασμό της μνήμης του Αποστόλου Παύλου. Προσκαλεί ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βλατάδων και το Πατριαρχικό ίδρυμα Πατερικών Κειμένων.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2003
Δημοσίευση του άρθρου του κ. Κουκιάδη στην εφημερίδα "Θεσσαλονίκη" με τίτλο " Οι Ευρωπαίοι πολίτες και το σύνταγμα της Ευρώπης ".

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" του δελτίου τύπου με τίτλο: "Ανησυχούν τα ευρωπαϊκά συνδικάτα για τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας".

ΙΟΥΛΙΟΣ 2003

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2003
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην τηλεόραση "Πέλλα TV" και στον δημοσιογράφο κ. Ερυθρόπουλο, για θέματα Συνόδου, προεδρίας και Πα.Σο.Κ., στα Γιαννιτσά.

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα «Ενημέρωση» του δελτίου τύπου για την παρέμβαση του κ. Κουκιάδη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ανάθεση δημοσίων συμβάσεων.

Σάββατο 12 Ιουλίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην εξόδιο ακολουθία του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Παντελεήμωνα του Β΄.

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2003
Εισηγήσεις του κ. Κουκιάδη στο φεστιβάλ των Ευρωπαϊκών Σοσιαλιστικών Νεολαιών ECOSY-IUSY. Προσκαλεί ο γεν. γραμ. Ηλίας Αντωνίου, στα Καμμένα Βούρλα. Ο κ. Κουκιάδης μιλά το πρωϊ της Πέμπτης, με θέμα: «La politique de l’Union Europeenne pour les services d’interet general (SIG)». Το απόγευμα το θέμα εισήγησης είναι: «La Convention sur l’avenir de l’Europe». Το πρωϊ μιλά μαζί με την ευρωβουλευτή Όλγα Βριχεν και το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Συντακτικής των Νέων κ. Τζιάκομο Φίλιππε.

Σάββατο 26 Ιουλίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθηνών "Sky 100,4", στην εκπομπή του κ. Γιατζόγλου, με θέμα την αναγνώριση πτυχίων από τα ξένα πανεπιστήμια.

Κυριακή 27 Ιουλίου 2003
Δημοσίευση στο ένθετο της εφημερίδας "Μακεδονία" "Επιλογές", φωτογραφίας του κ. Κουκιάδη ενώ συνομιλεί με τους κκ Βενιζέλο και Παντερμαλή, κατά τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο: "Η ρωμαϊκή Θεσσαλονίκη", στο Τελλόγλειο Ίδρυμα.

Τρίτη 29 Ιουλίου 2003
Τηλεφωνική συνένετευξη του κ. Κουκιάδη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και την εκπομπή "Ραδιοεφημερίδα" με τον Παναγιώτη Χανό. Θέμα συζήτησης η διαφθρορά στην Ελλάδα.

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην ΕΡΑ Βόλου και τον δημοσιογράφο κ. Μπάτσιο, με θέμα την μερική απασχόληση.

Τηλεφωνική συνέντευξη στο Best News και τον δημοσιογράφο κ. Λαζάρου για επικαιρικά θέματα και την προσφυγή Μπλερ.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2003

Παρασκευή 1 έως Κυριακή 3 Αυγούστου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στις ενημερωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ορεινού Αυγούστου, ύστερα από πρόσκληση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στα Πράμαντα Ιωαννίνων.
Θέμα της εκδήλωσης: "Το μέλλον των περιφερειακών πολιτικών στη διευρυμένη Ευρώπη". Τίτλος εισήγησης: Ευρώπη των περιφερειών και οι πολιτικές της ΕΕ για οικονομική, κοινωνική και εδαφική συνοχή.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2003

Δημοσίευση στο περιοδικό του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου "Χιακά Νομικά" μελέτης του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Σε αναζήτηση ευρωπαϊκού νομικού χώρου".

Δημοσίευση στο περιοδικό "Τα νέα της Συνόδου":
" Υπερψήφισης της πρότασης του κ. Κουκιάδη για τις νομικές βάσεις και την τήρηση του κοινοτικού δικαίου
" Παρουσίασης της γνωμοδότησης της επιτροπής νομικών θεμάτων και εσωτερικής αγοράς, για την επανεξέταση της οδηγίας για τηλεόραση χωρίς σύνορα
" Παρέμβασης του κ. Κουκιάδη για την έκθεση Lynne και τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην ημερίδα-ανοικτή συζήτηση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα εγκαίνια της 68ης Δ.Ε.Θ. με θέμα: "Περιφερειακή Ανάπτυξη και Απασχόληση", ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της ΓΣΕΕ κ. Χρήστου Πολυζωγόπουλου, στο Ηλέκτρα Παλλάς.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στα Εγκαίνια της επέκτασης του δικτύου της αστικής συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών κ. Ν. Ακριτίδη. Τα εγκαίνια έγιναν από τον Υπουργό Μεταφορών κ. Βερελή στο σταθμό "Μακεδονία" των ΚΤΕΛ.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην επίσημη υποδοχή του πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Σημίτη στο αεροδρόμιο "Μακεδονία". Προσκαλεί ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδης.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην επίσημη ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Σημίτη με την ευκαιρία της τελετής των εγκαινίων της 68ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Προσκαλεί ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Θ. κ. Βασίλειος Κουρτέσης, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης".

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην επίσημη δεξίωση προς τιμήν του Πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Σημίτη με την ευκαιρία των εγκαινίων της 68ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Προσκαλεί ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Χάρης Καστανίδης και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Θ. κ. Βασίλειος Κουρτέσης στους κήπους του Γ΄ Σώματος Στρατού.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος" της Έκθεσης του κ. Κουκιάδη σχετικά με την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των διατάξεων του κοινοτικού δικαίου μέσω ποινικών κυρώσεων.

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην ομιλία του Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας κ. Θεοδώρου Καρατζά σε στελέχη της τράπεζας. Προσκαλεί ο διευθυντής του Δικτύου Δ' κ. Σκούταρης στο Hyatt Regency, αίθουσα Ballroom II.

Συμμετοχή στα εγκαίνια της έκθεσης "Κύπρος 1700-2000". Προσκαλεί το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ., η Δ.Ε.Θ. και η Κυπριακή Πρεσβεία. Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Σημίτης.

Γεύμα εργασίας του Πρωθυπουργού με στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Προσκαλεί ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Χάρης Καστανίδης στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, αποθήκη Γ΄.

Δείπνο προς τιμήν του Πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Σημίτη με την ευκαιρία των εγκαινίων της 68ης Δ.Ε.Θ. Προσκαλεί ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Θ. κ. Βασίλειος Κουρτέσης στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης".

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2003

Επίσκεψη στο περίπτερο της Εθνικής Τράπεζας, όπου θα βρίσκονται τα μέλη της Διοίκησης της. Προσκαλεί ο διευθυντής δικτύου Δ' κ. Σκούταρης στο περίπτερο 11.

Εγκαίνια του περιπτέρου της ΕΛΙΜΕ (Ένωση Λιμένων Ελλάδας). Το περίπτερο θα εγκαινιάσει ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιώργος Πασχαλίδης. Προσκαλούν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Απόστολος Γενίτσαρης και ο Γεν. Διευθυντής κ. Καστελλάνος.

Εγκαίνια του περιπτέρου της Ο.Λ.Θ. Α.Ε., στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Προσκαλεί ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνης Βαφειάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Απόστολος Γενίτσαρης. Το περίπτερο θα εγκαινιαστεί από τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιώργο Πασχαλίδη στο περίπτερο 6, stand 2.

Επίσκεψη στο περίπτερο της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ. Προσκαλεί ο Διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας κ. Πέτρος Λάμπρου.

Εγκαίνια του περιπτέρου της ΔΕΗ. Προσκαλεί η Διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άκης Τσοχατζόπουλος.

Δεξίωση με την ευκαιρία της Δ.Ε.Θ. και της συμμετοχής σε αυτήν αμερικανικών εταιριών. Προσκαλεί ο πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα κ. Τόμας Μίλερ στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, Μαρίνου Αντύπα 12, Καλαμαριά.

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" δύο δελτίων τύπου του κ. Κουκιάδη για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή διατάξεων του κοινοτικού δικαίου και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των Α.Μ.Ε.Α.

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος" της ομιλίας του κ. Κουκιάδη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με τη διεθνή κατοχύρωση των δικαιωμάτων των Α.Μ.Ε.Α.

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2003
Δηλώσεις του κ. Κουκιάδη στο "Ράδιο Παρατηρητής" σχετικά με την Χάρτα Σύγκλισης που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης στο Ζάππειο Μέγαρο.

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2003
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Μπεστ Νιουζ" και στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Μιχάλη Στρατάκη με τίτλο: "Στην καρδιά των γεγονότων". Θέματα συζήτησης μεταξύ άλλων, η χάρτα σύγκλισης, η ανεργία, η τύχη της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2003
Αναφορά σε άρθρο του Κ. Χαλβατζάκη στο "Βήμα της Κυριακής" με τίτλο: "Τηλεόραση χωρίς σύνορα στην ΕΕ" του ονόματος του κ. Κουκιάδη ως υπευθύνου για τη σύνταξη της γνωμοδότησης της οδηγίας για την τηλεόραση χωρίς σύνορα.

Τρίτη 16 έως Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2003
Συνάντηση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην Μπολόνια. Συμμετοχή και του κ. Κουκιάδη.

Παρασκευή 19 έως Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε συνέδριο με θέμα: "Επενδυτικά κίνητρα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη διευρυμένη Ευρώπη". Προσκαλεί η Μόνιμη Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στο Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική. Τίτλος εισήγησης: "Διεύρυνση και οι ευρωπαϊκές αναπτυξιακές πολιτικές για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις".

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε συνέδριο στο Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική με θέμα: "Επενδυτικά κίνητρα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη διευρυμένη Ευρώπη". Προσκαλεί η Μόνιμη Αντιπροσωπία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
Τίτλος εισήγησης του κ. Κουκιάδη: "Διεύρυνση και οι ευρωπαϊκές αναπτυξιακές πολιτικές για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις". Συμμετέχουν επίσης οι κκ Μαρκοπουλιώτης, Κονιόρδος, Σταύρου, Λοϊζίδης, Αλογοσκούφης.

Αναφορά στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στην εισήγηση του κ. Κουκιάδη στο συνέδριο που οργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και το Ευρωπαϊκό δίκτυο για τις Επιχειρήσεις με θέμα "Επενδυτικά κίνητρα για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στη Διευρυμένη Ευρώπη".

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Δημοτικό Ραδιόφωνο" και τον δημοσιογράφο κ. Στρατάκη για το συνέδριο του Πόρτο Καρράς και την επικαιρότητα.

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2003
Διανομή δελτίου τύπου από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος για το συνέδριο που έγινε στο Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής για τα επενδυτικά κίνητρα για τις ΜΜΕ στη διευρυμένη Ευρώπη. Στο κείμενο γίνεται εκτενής αναφορά στην εισήγηση του κ. Κουκιάδη, ο οποίος επικεντρώθηκε στη Χάρτα για τις ΜΜΕ.

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην έναρξη του συμποσίου στο πλαίσιο της διεκδίκησης της Έξπο 2008, με θέμα: "Γνώση της γης, γεωργία, διατροφή"., ύστερα από πρόσκληση του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης κ. Καστανίδη.

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου έως Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2003
Αποστολή του κ. Κουκιάδη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Τατζικιστάν ως αντιπρόεδρος της επιτροπής νομικών θεμάτων και εσωτερικής αγοράς, για τη προώθηση των σχέσεων μεταξύ Ε.Ε. και χωρών κεντρικής Ασίας.

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Εξπρές" άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Ανάγκη ειδικού πτωχευτικού δικαίου για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις".

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2003
Αναφορά στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στην πρόταση του κ. Κουκιάδη για την καθιέρωση ειδικού πτωχευτικού δικαίου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην ΕΕ στο συνέδριο που οργανώθηκε από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και το Ευρωπαϊκό δίκτυο για τις Επιχειρήσεις με θέμα "Επενδυτικά κίνητρα για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στη Διευρυμένη Ευρώπη".

Αναφορά στο Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων στη συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στο Διεθνές συμπόσιο με τίτλο "Μητέρα γη-Γνώση της γης, Γεωργία Διατροφή" που διοργανώθηκε ενόψει της ΕΧΡΟ του 2008 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης.

Δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων του δελτίου τύπου για την επίσκεψη του κ. Κουκιάδη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Μαγνησία" του δελτίου τύπου για την επίσκεψη του κ. Κουκιάδη στο πατριαρχείο και το Ζωγράφειο λύκειο της Κωνσταντινούπολης.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2003

Δημοσίευση στο περιοδικό "Εκτός των τειχών", τεύχος Οκτωβρίου, του Δήμου Συκεών του άρθρου του κ. Κουκιάδη με θέμα: "Η Ευρώπη των περιφερειών και οι ελληνικές διοικητικές μεταρρυθμίσεις".

Σάββατο 4 έως Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2003
Επίσκεψη γκρουπ δικαστών, δικηγόρων και δημοσιογράφων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" Κατερίνης των δελτίων τύπου για τα δικαιώματα αναφοράς και καταγγελίας του Ευρωπαίου πολίτη και την επίσκεψη του κ. Κουκιάδη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2003
Αναφορά στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στην εκδήλωση για την παρουσίαση από τον κ. Κουκιάδη, μεταξύ άλλων, του βιβλίου του Υπουργού Άμυνας κ. Γιάννου Παπαντωνίου με τίτλο: "Σύγχρονο Κράτος για μία ισχυρή κοινωνία".

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος" του δελτίου τύπου για την αποστολή του κ. Κουκιάδη στο Τατζικιστάν με σκοπό την προώθηση των εταιρικών σχέσεων μεταξύ ΕΕ και χωρών κεντρικής Ασίας.

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη για τον Καθηγητή και συγγραφέα κ. Παύλο Πετρίδη, σημαντικό μελετητή του έργου του Ιωάννη Καποδίστρια. Προσκαλεί ο Δήμος Κερκυραίων και το Μουσείο Καποδίστρια με την ευκαιρία των 172 χρόνων από τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια. Τόπος Προσέλευσης η αίθουσα διαλέξεων της Αναγνωστικής Εταιρείας Κέρκυρας.

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2003
Αναφορά στην εφημερίδα "Ενημέρωση" Πιερίας στο ταξίδι του κ. Κουκιάδη στο Τατζικιστάν με σκοπό την προώθηση των εταιρικών σχέσεων μεταξύ ΕΕ και χωρών κεντρικής Ασίας.

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2003
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Βουλή των Ελλήνων.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην τελετή αναγόρευσης του καθηγητή του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης κ. Σπύρου Σημίτη σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Νομικής, της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Προσκαλεί ο Πρύτανης κ. Γεώργιος Μπαμπινιώτης, στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2003
Παρουσίαση από τον κ. Κουκιάδη του βιβλίου του κ. Παπαντωνίου, Υπουργού Εθνικής Άμυνας, με τίτλο: "Σύγχρονο κράτος για μια ισχυρή κοινωνία". Το βιβλίο συμπαρουσιάζουν οι κκ Χάρης Καστανίδης, Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και Δημήτρης Κουσελάς, πρόεδρος της ΟΤΟΕ, μέλος της Κ.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ 3 κ. Κώστας Μπλιάτκας. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο ξενοδοχείο Mediterranean, αίθουσα "Δίας", στις 19.30.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος" του δελτίου τύπου για την παρουσίαση στην Κέρκυρα, από την πλευρά του κ. Κουκιάδη του έργου του Παύλου Πετρίδη για τον Ιωάννη Καποδίστρια.

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2003
Αναφορά στην εφημερίδα "Μακεδονία" στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γιάννου Παπαντωνίου με τίτλο: "Σύγχρονο Κράτος για μια σύγχρονη κοινωνία", μεταξύ άλλων και από τον κ. Κουκιάδη.

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2003
Εκτενής αναφορά στη σελίδα του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων στο σχολιασμό του κ. Κουκιάδη για το βιβλίο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννου Παπαντωνίου.

Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον σταθμό Best και τον δημοσιογράφο κ. Στρατάκη. Ανάμεσα σε άλλα συζητήθηκαν το θέμα του Ευρωπαϊκού Συντάγματος, οι ευρωεκλογές, οι σχέσεις ελλαδικής εκκλησίας και Φαναρίου και η επικαιρότητα.

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην παρουσίαση του βιβλίου του Μιλτιάδη Παπανικολάου στο Βασιλικό Θέατρο, στο βιβλιοπωλείο "Παρατηρητής", με τίτλο: "Ιστορία της Τέχνης στην Ελλάδα: 18ος και 19ος αιώνας". Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κκ. Ευάγγελος Βενιζέλος, Δημήτρης Φατούρος, Αντώνης Κωτίδης και ο συγγραφέας. Προσκαλούν οι εκδόσεις Πέργαμος και το βιβλιοπωλείο "Παρατηρητής".

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κίνησης Πολιτών για τη διεκδίκηση της Έξπο 2008. Εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. παραβρέθηκε και ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Η συνάντηση έγινε στο Βασιλικό Θέατρο, στο γραφείο του προέδρου.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην πολιτική εκδήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου, με θέμα: "Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και θέλει και μπορεί". Προσκαλεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης".

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου
Δημοσίευση στην εφημερίδα "ενημέρωση" Πιερίας των προτάσεων του κ. Κουκιάδη για την απλούστευση της Κοινοτικής Νομοθεσίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και τον δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Χανό για την μεταναστευτική πολιτική και την πολιτική επικαιρότητα.

Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό Best και τον δημοσιογράφο κ. Παπαδόπουλο για την μεταναστευτική πολιτική.

Ομοίως στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100 και τον δημοσιογράφο κ. Οραήλογλου.

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην παρουσίαση του ιστορικού λευκώματος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, με θέμα: "Εμπόριο και Ολυμπιακοί Αγώνες". Προσκαλούν η Ε.Σ.Ε.Ε. και το Υπουργείο Πολιτισμού. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο αμφιθέατρο της Τράπεζας Πειραιώς στα Λαδάδικα.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στο Β΄ Βαλκανικό Συνέδριο Περιοδικού Τύπου (έντυπου και ηλεκτρονικού). Προσκαλεί ο Πρόεδρος κ. Αντώνιος Κοτοπούλης και το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού Τύπου, στο Μακεδονία Παλλάς.

Σύγκλιση Διοικητικού Συμβουλίου της Κίνησης Πολιτών.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στον επίσημο εορτασμό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, της 91ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης μας και του έπους του '40. Προσκαλεί ο Πρύτανης του Α.Π.Θ. κ. Γιάννης Αντωνόπουλος. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, στην αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2003
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό TV Μακεδονία και στον δημοσιογράφο κ. Βενιέρη για την πολιτική επικαιρότητα και τη μεταναστευτική πολιτική.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην τελετή αποκαλυπτηρίων του μνημείου Εβραίων Ελλήνων πεσόντων στον πόλεμο 1940-1941 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Προσκαλεί ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης κ. Ντέιβιντ Σαλτιέλ και το Κοινοτικό Συμβούλιο, στο Ισραηλιτικό Νεκροταφείο Θεσσαλονίκης.

Γεύμα των βουλευτών Α΄και Β΄περιφέρειας Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Στεφανόπουλο. Προσκαλεί ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Καστανίδης, στα Λαδάδικα.

Τελετή εγκαινίων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Προσκαλεί ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Μπακατσέλος. Το ανακαινισμένο μέγαρο του Επιμελητηρίου εγκαινίασε η Α.Ε., ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην επίσημη δοξολογία για την εορτή του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και για τις ιστορικές Επετείους της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου. Προσκαλεί ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Υποδοχή του προέδρου της Δημοκρατίας στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών. Προσκαλεί ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στον επίσημο εορτασμό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, της 91ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης μας και του έπους του '40, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. Προσκαλεί ο Πρύτανης του Α.Π.Θ. κ. Γιάννης Αντωνόπουλος. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην τελετή αποκαλυπτηρίων του μνημείου Εβραίων Ελλήνων πεσόντων στον πόλεμο 1940-1941 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Ισραηλιτικό Νεκροταφείο Θεσσαλονίκης. Προσκαλεί ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης κ. Ντέιβιντ Σαλτιέλ και το Κοινοτικό Συμβούλιο.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στο γεύμα των βουλευτών Α΄ και Β΄ περιφέρειας Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Στεφανόπουλο, στο εστιατόριο "1901", Κατούνη 9, στα Λαδάδικα. Προσκαλεί ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Καστανίδης.

Τελετή εγκαινίων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Προσκαλεί ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Μπακατσέλος. Το ανακαινισμένο μέγαρο του Επιμελητηρίου θα εγκαινιάσει η Α.Ε., ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2003
Παρακολούθηση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου. Προσκαλεί ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2003
Δείπνο με επίσημο ομιλητή τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άκη Τσοχατζόπουλο με την ευκαιρία της 19ης Philoxenia. Προσκαλεί ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων κ. Σταύρος Ανδρεάδης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί για την προσφορά του στον Ελληνικό Τουρισμό ο κ. Στέλιος Κολέτσης, τ. Πρόεδρος ΠΟΕΕ και ΥΤΕ.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2003

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2003
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην ΕΡΤ3 και στη δημοσιογράφο κ. Νικολέτα Γεωργιοπούλου στην εκπομπή "Διεύρυνση τώρα" με θέμα το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Πρώτη" Βόλου του άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Οι πολίτες μπροστά στο Σύνταγμα της Ευρώπης.

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2003
Πανηγυρική εκδήλωση για την 75η επέτειο της ίδρυσης της Τράπεζας της Ελλάδος με ομιλητές τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Σημίτη και τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Λουκά Παπαδήμο. Την τελετή θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος. Προσκαλεί ο διοικητής της Τράπεζας κ. Νικόλαος Γκαργκάνας, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" Κατερίνης, άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Οι πολίτες μπροστά στο Σύνταγμα της Ευρώπης".

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος" άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Οι πολίτες μπροστά στο Σύνταγμα της Ευρώπης".

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ηχώ της Άρτας" του άρθρου του κ. Κουκιάδη με τον τίτλο: "Οι πολίτες μπροστά στο Σύνταγμα της Ευρώπης".

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο "Δεύτερο Πρόγραμμα" και στον δημοσιογράφο κ. Καλλιετζίδη για τον ενιαίο νομικό χώρο.

Έγκριση από την Επιτροπή Νομικών Θεμάτων και Εσωτερικής Αγοράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της έκθεσης του κ. Κουκιάδη για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (Πράσινο Βιβλίο). Ήταν η πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια που η συντηρητική παράταξη υφίσταται ήττα στην συγκεκριμένη Επιτροπή. Κατά αρκετούς παρατηρητές αυτό οφείλεται στην επιτυχή συνεργασία Ευρωπαϊκής Σοσιαλιστικής Ομάδας και Ενιαίας Αριστεράς.

Συμμετοχή του κ Κουκιάδη στην εκδήλωση προς τιμήν των ευρωβουλευτών και των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Βιομηχανίας Τροφίμων, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Προσκαλεί ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Έθνος" σχολίου για την επιτυχία του κ. Κουκιάδη να περάσει μετά από τρία χρόνια, έκθεση για τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, από μέλος της Ευρωπαϊκής Σοσιαλιστικής Ομάδας.

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στο 28ο Τακτικό Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Προσκαλεί ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Θ. κ. Νίκος Γιαννόπουλος στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης".

Προεδρία του κ. Κουκιάδη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κίνησης Πολιτών για τη διεκδίκηση της Έξπο 2008, στο Βασιλικό Θέατρο.

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην δεξίωση στο πλαίσιο της εορτής της Πολεμικής Αεροπορίας και του Προστάτη αυτής Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Προσκαλεί ο Διοικητής της 113 Πτέρυγας Μάχης Ταξίαρχος Πέτρος Τσιμτσιλής στη Λέσχη Αξιωματικών Αεροδρομίου Σέδες.

Εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε κύκλο ενημερωτικών διαλέξεων που διοργανώνει το ΕΚΕΠΠ και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των νομών Ροδόπης και Έβρου. Προσκαλεί ο κ. Σακκουλίδης στην Αλεξανδρούπολη. Θέμα της εισήγησης: "Το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα".

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην ημερίδα προς τιμή του Καρδιτσιώτη Πολιτικού και Στρατιωτικού Νικολάου Πλαστήρα με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από το θάνατό του. Προσκαλεί το Δ.Σ. του Πολιτιστικού συλλόγου Καρδιτσιωτών Θεσσαλονίκης "Ο Καραϊσκάκης" στο Συνεδριακό κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης".

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε συνέδριο με τίτλο: Μνημεία και Περιβάλλον" στη Μεγάλη Βρετανία. Προσκαλεί η Νάσια Μιχαλοπούλου, πρόεδρος του Euronem. Τίτλος εισήγησης του κ. Κουκιάδη: "Ο πολιτισμός και η πολιτική της ΕΕ για την αειφόρο ανάπτυξη".

Εκτενής αναφορά στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στην εισήγηση του κ. Κουκιάδη με τίτλο "Ο πολιτισμός και η πολιτική της ΕΕ για την αειφόρο ανάπτυξη" σε συνέδριο του Euronem με τίτλο "Μνημεία και περιβάλλον" στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία της Αθήνας.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" Πιερίας του δελτίου τύπου για την έγκριση της έκθεσης του κ. Κουκιάδη σχετικά με τις Υπηρεσίες κοινής ωφέλειας που εξέδωσε η Επιτροπή στις 21.05.2003.

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στην Εθνική Σχολή Δικαστών, στο πλαίσιο του προγράμματος της δεύτερης ενημερωτικής συνάντησης Δικαστών Ν.Α. Ευρώπης και Ευξείνου Πόντου. Τίτλος εισήγησης του κ. Κουκιάδη: "Η σημασία της ενσωμάτωσης του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων στο Σύνταγμα της Ευρώπης".

Αξιολόγηση αφίσας του ΕΚΕΠΠ από τον κ. Κουκιάδη. Προσκαλεί ο κ. Τριχόπουλος, στο ΕΚΕΠΠ.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην εκδήλωση με θέμα: "Η συνταγματοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η θέσπιση του Ευρωπαϊκού Συντάγματος", με αφορμή την έκδοση του βιβλίου "Το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Συνέλευσης", που επιμελήθηκε ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Παπαδημητρίου.

Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο κανάλι "Best News" και τον δημοσιογράφο κ. Μιχάλη Στρατάκη, για την πολιτική επικαιρότητα.

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στα ενημερωτικά σεμινάρια για μέλη των Βουλγαρικών περιφερειακών αρχών. Προσκαλεί ο γεν. διευθυντής του ΕΚΕΠΠ κ. Σακκουλίδης στο Ξενοδοχείο Sun Beach στην Αγία Τριάδα. Θέμα εισήγησης του κ. Κουκιάδη η διεύρυνση.
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Μακεδονία", στη στήλη "Επί της ουσίας", άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Το πέρασμα από την Ελληνική στην Ιταλική προεδρία.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2003
Παρέμβαση του κ. Κουκιάδη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την αποτελεσματική προστασία των ατόμων με ειδικές ανάγκες με την ευκαιρία του απολογισμού για το Ευρωπαϊκό έτος των ΑΜΕΑ.

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2003
Δημοσίευση στον "Οικονομικό Ταχυδρόμο", ένθετο της εφημερίδας "Το Βήμα", στη στήλη "Μονομαχίες" του άρθρου του κ. Κουκιάδη με θέμα "Ποιο είναι το μέλλον του κοινωνικού κράτους" και σχολιασμό των απόψεων του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Κ. Χατζηδάκη ο οποίος καταθέτει και αυτός τις απόψεις του για το ίδιο θέμα στο ίδιο φύλο του Οικονομικού Ταχυδρόμου.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Γεγονότα" του νομού Πέλλας του δελτίου τύπου με αναφορά στην παρέμβαση του κ. Κουκιάδη για τον απολογισμό του ευρωπαϊκού έτους των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Ομοίως στην εφημερίδα "Ηχώ της Άρτας".

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στην ημερίδα των Τ.Ε.Ε., στο ξενοδοχείο "Κάραβελ" με θέμα: "Σκέψεις και προβληματισμοί για την ελεύθερη κυκλοφορία των Ευρωπαίων μηχανικών και αρχιτεκτόνων. Ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, περιβάλλοντος και διακριτικής μεταχείρισης πολιτών". Εισηγητές ήταν επίσης οι κκ Αλαβάνος, Τσιτουρίδης, Μπακόπουλος, Κρεμλής κ.ά.

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2003
Εγκαίνια της έκθεσης "Ζωγραφική για τον κινηματογράφο". Προσκαλεί ο Υπουργός Πολιτισμού καθηγητής κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και το Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο Λιμάνι.

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2003
Ομιλία του πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Σημίτη με θέμα: "Πορεία υλοποίησης του ελληνικού σχεδίου οικονομικής ανασυγκρότησης Βαλκανίων". Προσκαλεί ο υφυπουργός εξωτερικών Ανδρέας Λοβέρδος στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.


Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ενημέρωση" του νομού Κατερίνης του δελτίου τύπου με αναφορά στην παρέμβαση του κ. Κουκιάδη για τον απολογισμό του ευρωπαϊκού έτους των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Τρίτη 25 έως Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2003
Αποστολή ομάδας επισκεπτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τον κ. Κουκιάδη.

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Πλάνετ" για τους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου.

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου Διοίκησης και Διεύθυνσης Ανθρώπινου Κεφαλαίου, με θέμα: "Η νέα διάσταση της σχέσης εργοδότη-εργοδοτουμένου: το μέλλον των συλλογικών διαπραγματεύσεων στην Κύπρο μετά την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η νέα εναρμονιστική Νομοθεσία", στο ξενοδοχείο Χίλτον Πάρκ Κύπρου.

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2003
Αναφορά στην εφημερίδα "Τα Νέα" στην παρέμβαση του κ. Κουκιάδη στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων και Εσωτερικής Αγοράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την οποία εκφράζει την αντίθεσή του όσον αφορά την αναγνώριση πτυχίων που δίνουν τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών ως ισότιμων με αυτά των Πανεπιστημίων.

Αναφορά στην εφημερίδα "Το Βήμα" στην παρέμβαση του κ. Κουκιάδη στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων και Εσωτερικής Αγοράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την οποία εκφράζει την αντίθεσή του όσον αφορά την αναγνώριση πτυχίων που δίνουν τα Κέντρα ελευθέρων Σπουδών ως ισότιμων με αυτά των Πανεπιστημίων.

Αναφορά στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος" της Θεσσαλονίκης στην παρέμβαση του κ. Κουκιάδη στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων και Εσωτερικής Αγοράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την οποία εκφράζει την αντίθεσή του όσον αφορά την αναγνώριση πτυχίων που δίνουν τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών ως ισότιμων με αυτά των Πανεπιστημίων.

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2003
Παρακολούθηση από τον κ. Κουκιάδη της τελετής Απονομής Κρατικών Κινηματογραφικών Βραβείων Ποιότητας 2003, ύστερα από πρόσκληση του Υπουργού Πολιτισμού κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε δεξίωση στο "Σαρκ".

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2003

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2003
Δημοσίευση της συνέντευξης του κ. Κουκιάδη στην εφημερίδα City Press σχετικά με την τροπολογία του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Κώστα Χατζηδάκη με θέμα την αναγνώριση των πτυχίων των κολεγίων που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2003
Συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στη Δημοτική τηλεόραση και στο δημοσιογράφο κ. Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη με θέμα την αναγνώριση πτυχίων που δίνουν τα Κέντρα ελευθέρων Σπουδών ως ισότιμων με αυτά των Πανεπιστημίων.

Εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε Ημερίδα που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Επικοινωνίας, Πληροφόρησης και Πολιτισμού σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα "Νεώτερες εξελίξεις στην περιβαλλοντική πολιτική της Ε.Ε."

Δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων δελτίου τύπου που αναφέρεται εκτενώς στην εισήγηση του κ. Κουκιάδη στο πλαίσιο της παραπάνω ημερίδας.

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2003
Αναφορά στην εφημερίδα "Καθημερινή" στην τροπολογία που κατέθεσε ο κ. Κουκιάδης με θέμα την αναγνώριση πτυχίων που δίνουν τα Κέντρα ελευθέρων Σπουδών ως ισότιμων με αυτά των Πανεπιστημίων.

Δευτέρα 8 έως Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2003
Αποστολή του κ. Κουκιάδη στη Ρουμανία στο πλαίσιο συναντήσεων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με τις χώρες της παρευξείνιας συνεργασίας.

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" στο κείμενο που εξέδωσε σχετικά με την τροπολογία του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Κώστα Χατζηδάκη με θέμα την αναγνώριση των πτυχίων των κολεγίων που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2003
Αναφορά στην εφημερίδα "Σερραϊκό Θάρρος" στην εισήγηση του κ. Κουκιάδη στο πλαίσιο του Money-Show με θέμα "Βασικοί προσανατολισμοί για την προστασία των καταναλωτών στην Ε.Ε."

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" εκτενούς αναφοράς στο περιεχόμενο της τροπολογίας του κ. Κουκιάδη για το θέμα των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών.

Πέμπτη 11 και Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2003
Επίσκεψη των ευρωβουλευτών κκ Κατηφόρη, Μαστοράκη και Κουκιάδη στον Έβρο και τη Ροδόπη με σκοπό την ενημέρωση τις περιφέρειας για τις εξελίξεις στην Ευρώπη.

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" άρθρου της δημοσιογράφου Έλενας Βαρίνου για την αναγνώριση των πτυχίων των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών, στο οποίο αναφερόταν η τροπολογία του κ. Κουκιάδη για το επίμαχο θέμα.

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" και τον δημοσιογράφο κ. Φωτιάδη για την αναγνώριση των πτυχίων, το ευρωσύνταγμα και τη διακυβερνητική.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "City Press", στη στήλη "Επικαιρότητα" προαναγγελίας της εκδήλωσης που οργανώνει ο κ. Κουκιάδης για την προστασία του καταναλωτή, στις 13.12.2003

Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Χρήμα FM" για το θέμα της εκδήλωσης για την προστασία του καταναλωτή.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Η Θεσσαλία" του διευκρινιστικού δελτίου που εξέδωσε ο κ. Κουκιάδης, έτσι ώστε να πληροφορήσει το ελληνικό κοινό για το θέμα της αναγνώρισης των πτυχίων των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών.

Σχόλιο της εφημερίδας "Το Βήμα" για το ίδιο θέμα.

Ομοίως στην εφημερίδα "Αυγή".

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε εκδήλωση στο πλαίσιο του Money and Show με θέμα: "Η προστασία του καταναλωτή στην ΕΕ και τα ειδικότερα προβλήματα της ελληνικής αγοράς". Προσκαλεί ο κ. Κουκιάδης εξ' ονόματος της Κ.Ο. της Σοσιαλιστικής Ομάδας του ΕΚ και το ΚΕ.Π.ΚΑ. στο Hyatt Regency. Τίτλος εισήγησης του κ. Κουκιάδη: "Βασικοί προσανατολισμοί για την προστασία των καταναλωτών στην ΕΕ". Ομιλητές θα είναι οι κκ Τσοχατζόπουλος, Τσεμπερλίδης και η κα Αλεξανδρίδου Ελίζα.

Ζωντανή συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Χρήμα FM" για την προστασία του καταναλωτή.

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2003
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη για την απασχόληση στο πλαίσιο εκδήλωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με θέμα: "Η Θεσσαλονίκη της ανάπτυξης και της απασχόλησης". Ομιλητής ήταν και ο κ. Τσοχατζόπουλος. Προσκάλεσε η Νομαρχιακή ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο κ. Κριθαρίδης στη Αποθήκη 1, στο λιμάνι.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος της Κυριακής" άρθρου του δημοσιογράφου Γιάννη Σεϊτανίδη για την προστασία του καταναλωτή, με ιδιαίτερη αναφορά στην εισήγηση του κ. Κουκιάδη στην εκδήλωση που οργάνωσε στο πλαίσιο του Money and Show για το ίδιο θέμα.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2003
Παρέμβαση του κ. Κουκιάδη στην ολομέλεια του ΕΚ για την περιβαλλοντική ευθύνη.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Θεσσαλία" Βόλου διευκρινίσεων του κ. Κουκιάδη για το θέμα που προέκυψε με αφορμή την τροπολογία Χατζηδάκη για τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος" άρθρου για την επίσκεψη στη Θράκη των ευρωβουλευτών κκ Κατηφόρη, Μαστοράκη και Κουκιάδη.

Ομοίως στην εφημερίδα "Ελεύθερη Θράκη".

Ομοίως στην εφημερίδα "Χρόνος" Κομοτηνής.

Ομοίως στον "Αγώνα Θράκης".

Ομοίως στον "Επαρχιακό Τύπο Θράκης".

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2003
Προσφώνηση και χαιρετισμός από τον κ. Ιωάννη Κουκιάδη με θέμα: "Η έννομη προστασία στην Ευρώπη". Η εκδήλωση αφιερώνεται στο εκλεκτό μέλος της Ε.ΝΟ.Β.Ε κ. Βασίλειο Σκουρή, καθηγητή Διοικητικού Δικαίου για την εκλογή του ως προέδρου στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Προσκαλεί η Ε.ΝΟ.Β.Ε. στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε δείπνο προς τιμήν του κ. Σκουρή στο εστιατόριο "Μίλητος".

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2003
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη γιορτή προς τιμή των παλιννοστούντων ομογενών. Προσκάλεσε ο Υπουργός πολιτισμού κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και το Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Παλιννοστούντων Ομογενών, στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2003
Τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο ραδιόφωνο του "Αθήνα 9.84" για την επικαιρότητα.

Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό "Μπεστ" με θέμα τη σημασία των ευρωεκλογών του 2004.

Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ναυτεμπορική" άρθρου του κ. Κουκιάδη για την προστασία του καταναλωτή, με τίτλο: "Πώς προστατεύει τους καταναλωτές η ΕΕ".

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" άρθρου του κ. Κουκιάδη για το θέμα που προέκυψε με την τροπολογία Χατζηδάκη για τα πτυχία των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2003
Τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ 3 "Η άλλη μέρα" με τη δημοσιογράφο Μάρνη Χατζηεμμανουήλ. Θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι επικείμενες ευρωεκλογές, εργατικά θέματα και πολιτική επικαιρότητα.

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2003
Δημοσίευση στην εφημερίδα "Ημερησία" άρθρου του κ. Κουκιάδη με τίτλο: "Πολιτικό ορόσημο οι ευρωεκλογές".

 

 TOP

2002

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2002

19.01.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην παρουσίαση της έκδοσης του Δήμου Νεάπολης με τίτλο « Μπροστά στη Νέα- Πολη» μαζί με τον κ.Χατζηδημητρίου, τον δημοσιογράφο κ.Αλέκο Πετρίδη , τη βουλευτή Θεσσαλονίκης Ασημίνα Ξυροτύρη και τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης κ.Λυσαρίδη. 

20.01.2002
Ορισμός του κ. Κουκιάδη στη θέση του αντιπροέδρου της Επιτροπής Νομικών Θεμάτων και Εσωτερικής Αγοράς του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2002

2 .02.2002
Ομιλία του κ. Κουκιάδη σε νομική εκδήλωση στο Βόλο με θέμα ‘’ O ενιαίος νομικός ευρωπαϊκός χώρος’’ που διοργανώνει η παράταξη της "Δικηγορικής Πρωτοπορίας"

9.02.200
Συμμετοχή του κ.Kουκιάδη σε γεύμα προς τιμή της Επιτρόπου και των Ελλήνων Ευρωβουλευτών που παρέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Χριστόδουλος.με την ευκαιρία της εισόδου στο νέο Έτος.  

Ψήφιση της Εκθεσης του κ.Κουκιάδη από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις παραβιάσεις του χρόνο εργασίας των εργαζομένων σε όλες τις χώρες –μέλη της Ε.Ε. 
Η έκθεση του κ.Κουκιάδη εξετάζει την πρακτική εφαρμογή της οδηγίας 93/104 για τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας. 

12.02.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε γεύμα προς όλους τους Έλληνες Ευρωβουλευτές που παρέθεσε ο αναπληρωτής  Υπουργός  Εξωτερικών κ. Τασος Γιαννίτσης.

14.02.2002
Διεθνής συνέντευξη Τύπου του κ. Κουκιάδη και της Επιτρόπου κ. Άννας Διαμαντοπούλου στις Βρυξέλλες με θέμα την καταστρατήγηση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας στα κράτη μέλη της Ε.Ε. για το χρόνο εργασίας των εργαζομένων.

16.02.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε  ημερίδα που οργάνωσε η ΑΔΕΔΥ στη Θεσσαλονίκη με θέμα ‘’ Το Μέλλον της Ευρώπης’’καί με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΕΕ , της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, των συνδικάτων και των εργοδοτικών φορέων.

Συμμετχοή του κ.Κουκιάδη σε εκδήλωση του ΥΠΠΟ και των φίλων του ιδρύματος "Μελίνα Μερκούρη" στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς για τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από τη σύσταση της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρείας « Τέχνη». 


18.02.2002
Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη απο κοινού με τους κ.Λαλιώτη, Τσοχατζόπουλο,Βενιζέλο
σε συνεδρίαση του άτυπου επιτελικού οργάνου του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη με θέμα τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

20.02.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμαρχος Πατρών κ. Ευάγγελος Φλωράτος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την επίσημη παρουσίαση του Φακέλου υποψηφιότητας της πόλης της Πάτρας για το θεσμό της πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης του έτους 2006.

22.02.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην περιοδεία του Πρωθυπουργού στους νομούς Ημαθίας και Πέλλας.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στο δείπνο που παρέθεσε ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Ευάγγελος Βενιζέλος προς τιμή των Υπουργών Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

23.02.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν πρός τιμή των Υπουργών Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νοτιοανατολικής Ευρώπης σε συνάντηση που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη.
                             

ΜΑΡΤΙΟΣ 2002

1.03.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη διημερίδα επιμόρφωσης του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ελληνίδων Δημοσιογράφων για επίκαιρα Ευρωπαϊκά θέματα υπό την αιγίδα του ελληνικού παραρτήματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Θέμα εισήγησης του κ.Κουκιάδη "Η πρώτη Συντακτική Συνέλευση στην Ιστορία της Ευρώπης- το μέλλον της Ευρώπης."

3.03.2002
Αναχώρηση γκρουπ επισκεπτών του Ε.Κ. -κατόπιν πρόκλησης των Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ  κ. Κουκιάδη καί κ.Σουλαδάκη αποτελούμενο από θεσσαλονικείς δημοσιογράφους καί  προέδρους μειονοτικών κοινοτήτων της Θράκης. Διάρκεια επίσκεψης έως καί Τετάρτη 6 Μαρτίου.

5.03.2002
Επίσκεψη του κ. Κουκιάδη στα εγκαίνια της έκθεσης ‘’ Το Λυκόφως του Βυζαντίου 1204-1453’’ στο Μουσείο του Βυζαντινού Πολιτισμού.

12.03.2002
Επίσκεψη του κ. Κουκιάδη στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής γυναικών από τη Μαύρη θάλασσα στο πλαίσιο του εορτασμού του 2002 ως έτους Απόδημης Ελληνίδας . Την εκδήλωση οργάνωσε το Κέντρο Μελέτης και Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού της Μαύρης θάλασσας.

15.03.2002
Συνάντηση του κ.Κουκιάδη με τον γενικό γραμματέα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ.Λιακόπουλο.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην ενημερωτική συνάντηση στο Υπουργείο Ανάπτυξης που έγινε με πρωτοβουλία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Άκη Τσοχατζόπουλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της χώρας μας για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2003 στους τομείς Ενέργειας , Βιομηχανίας, Εσωτερικής αγοράς, Εμπορίου, Τουρισμού.

16.03.2002
Άποψη του κ. Κουκιάδη στην εφημερίδα «Αγγελιαφόρος» και στον δημοσιογράφο κ. Βασίλη Πεκλάρη σε ρεπορτάζ σχετικά με την άρση της επιβολής προσδιορισμού ορίου ηλικίας αναφορικά με τις προσλήψεις στο δημόσιο μετά από τη σχετική παρέμβαση του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή.

28.03.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε ημερίδα στην Κομοτηνή  με θέμα " Η επίδραση της διεύρυνσης στο δίκαιο και τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης" που διοργανώθηκε από την Ελληνική Πανεπιστημιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Σπουδών και τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. 
Τίτλος εισήγησης του κ. Κουκιάδη: " Ενιαίος Ευρωπαϊκός Νομικός Χώρος"

30.03.2002
Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη εκδήλωσης τιμής και μνήμης για τους αγωνιστές της αριστεράς και της Αντίστασης (Μπελογιάννης, Μπάτσης, Καλούμενος, Αργυριάδης) που διοργανώθηκε από την κομματική οργάνωση του ΚΚΕ θεσσαλονίκης

Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη σε ειδική συνάντηση-ημερίδα με θέμα: «Διασύνδεση της εκπαίδευσης και κατάρτισης με την αγορά εργασίας-ανάπτυξη πιλοτικής  δράσης για την κάλυψη των αναγκών σε ειδικότητες του κλάδου της πληροφορικής» που διοργανώθηκε από τον ΣΒΒΕ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Cedefop 

31.03.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε εκδήλωση του Υπουργείου Ανάπτυξης με θέμα:« Με τους πολίτες της Ευρώπης  για την ανάπτυξη και την Ευημερία». Η πρώτη παρουσίαση της νέας στρατηγικής –Βιώσιμη ανάπτυξη 2010». Κατά την ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης παρουσιάστηκε το ολοκληρωμένο σχέδιο  εθνικής στρατηγικής για την ανάπτυξη της χώρας κατά την περίοδο 2002-2010 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2002

4 .04.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε ημερίδα με θέμα "Το νέο κύμα νοεφιλελευθερισμού  και η αντίσταση του κοινωνικού κράτους’’. Απολογισμός και προγραμματισμός της Κοινωνικής Ευρώπης. Η ημερίδα διοργανώνεται από την Κοινοβουλευτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Σοσσιαλιστικού κόμματος καί το ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή των κ. Κώστα Λαλιώτη, Δημήτρη Ρέππα, Χρήστου Πολυζωγόπουλου, Σπύρου Παπασπύρου, Λάμπρου Κανελλόπουλου, Γιάννη Κουτσούκου, του Ευρωβουλευτή Γίώργου Κατηφόρη και της Επιτρόπου της ΕΕ κ. Άννας Διαμαντοπούλου.

13.04. 2002
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη με θέμα «Κοινωνία Πολιτών, ο πολιτικός ρόλος των ΜΚΟ» στο πλαίσιο ημερίδας που διοργανώνει το ΙΣΤΑΜΕ- Ανδρέας Παπανδρέου (Παράρτημα Νομού Σερρών) με θέμα: «Πολιτική, Πολιτισμός, Κοινωνία των πολιτών».

16.04.2002
Συμπερίληψη του κ. Κουκιάδη-ανάμεσα σε άλλους-μεταξύ των 225 ιδρυτικών μελών της Πρωτοβουλίας των Πολιτών για τη δημοκρατία, τον εκσυγχρονισμό καί τη γέννηση κεντροαριστερού κινήματος.

20.04.2002
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη, με τίτλο: «Η πολιτική της Ε.Ε για την οδική ασφάλεια»,  στο πλαίσιο ημερίδας με θέμα: «Τι αλλάζει στην αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα μετά τον Οκτώβριο του 2002-τροχαία ατυχήματα-πρόληψη αυτών".Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο της έκθεσης "Car & Moto-Boat"

24.04.2002
Εγκαίνια Έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επικοινωνίας & Πληροφόρησης (με θέμα: «Πρόσωπα & Απόψεις για την Ευρώπη» Πυρήνα της έκθεσης αποτελούν  53 φωτογραφημένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων η νυν επίτροπος, πρώην επίτροποι νυν ευρωβουλευτές μεταξύ των οποίων και ο κ. Κουκιάδης, πλαισιωμένα από μικρά κείμενα* των προσώπων που συμβάλλουν στη διαμόρφωση του σύγχρονου ευρωπαϊκού προβληματισμού.

Κείμενο που πλαισιώνει τη φωτογραφία του κ. Κουκιάδη

{Η απόφαση για πιο μεγάλη και περισσότερη Ευρώπη δικαιώνει τις πολιτικές δυνάμεις που πρότασσαν την Ευρώπη των κοινών αξιών και κοινών στάσεων ζωής από την Ευρώπη των διαφορών. Η Ευρωπαϊκή Συντακτική Συνέλευση, η πρώτη στην ιστορία της, καλείται να υλοποιήσει το όραμα των και πλέον ετών για μια εναρμονισμένη «ευρωπαϊκή συναυλία». Εναπόκειται στις νέες γενιές των ευρωπαϊκών λαών να μάθουν να βιώνουν παράλληλα με την εθνική συνείδησή τους και την ευρωπαϊκή συνείδηση.}

27.04.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην συνεδρίαση του Επιτελικού Οργάνου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, παρουσία του γεν. γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, κ. Λαλιώτη.

ΜΑΙΟΣ 2002

6-9.05.2002
Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη στη Σύνοδο του ευρωπαικού Σοσιαλιστικού Κόμματος στη Σεβίλλη που συγκλήθηκε ενόψει της Συνόδου Κορυφής τον ερχόμενο Ιούνιο.

11.05.2002
Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη στη συνάντηση φορέων της Θεσσαλονίκης στο Βελλιδειο Συνεδριακό Κέντρο με θέμα: "Ενημέρωση για τη διεκδίκηση της Expo 2007-8" στη θεσσαλονίκη κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργού Μακεδονίας -Θράκης κ.Πασχαλίδη.

12.05.2002
Ομιλία του κ.Κουκιάδη  στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου Θεσσαλονίκης κατόπιν πρόσκλησης των Νέων Ευρωπαίων Φεντεραλιστών -παράρτημα Θεσσαλονίκης-με θέμα: "Η ημέρα της Ευρώπης:η χρήση του ευρώ". Τίτλος εισήγησης του κ. Κουκιάδη:"Το μέλλον της Ευρώπης"

18 -19.05.2002
Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη σε επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:"Η ρύθμιση του χρόνου εργασίαςκαί της αμοιβής της εργασίας σύμφωνα με τον ν.2874/00 καί η ευρωπαική εμπειρία" κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου καί των μελών του Οργανισμού Μεσολάβησης καί Διαιτησίας.

24.05.2002
Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη σε συνεδρίαση του Τελλογλείου ιδρύματος με ποικίλα θέματα ημερήσιας διάταξης.

25.05.2002
Παρακολούθηση εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου Ομοσπονδίας Εργατουπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης κατόπιν πρόσκλησης της διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη σε σύσκεψη με θέμα:"Η κατάσταση και οι προπτικές των επαγγελματιών του αθλητισμού (ποδόσφαιρο-καλαθοσφαίριση) της Θεσσαλονίκης σε σχέση με τις οικονομικές καί κοινωνικές λειτουργίες της πόλης κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργού Πολιτισμού κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.

Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη στην εκδήλωση των "Ελευθερίων της Θράκης καί της μνήμης της γενοκτονίας του Θρακικού Ελληνισμού υπό τις ευλογίες του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ Παντελεήμονος Β`καί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ.Παπαγεωργόπουλο παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.Χριστόδουλου.

Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη στα εγκαίνια της 21ης Εκθεσης καί του 1ου Διεθνούς φεστιβάλ βιβλίου. Χαιρετισμός του σε ειδικό λεύκωμα που εκδόθηκε με την ευκαιρία της διοργάνωσης.

27.05.2002
Αναχώρηση γκρούπ επισκεπτών του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου κατόπιν πρόσκλησης του κ.Κουκιάδη αποτελούμενο απο εφέτες, πρρωτοδίκες καί δημοσιογράφους. Διάρκεια επίσκεψης έως καί 30 Μαίου 2002.

31.05.2002
Ομιλία του κ. Κουκιάδη σε Διάσκεψη των Συνδικάτων Υγείας & Κοινωνικών Υπηρεσιών του χώρου της βαλκανικής με θέμα: "Εργασιακές σχέσεις -ωράριο εργασίας στα νοσοκομεία της Ευρώπης σε σχέση με την οδηγία για το χρόνο εργασίας"  κατόπιν πρόσκλησης της ΠΟΕΔΗΝ

ΙΟΥΝΙΟΣ 2002

2.06.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην παρουσίαση των αρχών καί του ονόματος της παράταξης του υποψηφίου νομάρχη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Οκτωβρίου 2002 κ. Γρηγόρη Χατζασάββα.

7.06.2002.
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στο 7ο Διαβαλκανικό Συνέδριο με θέμα: 'Τα Βαλκανικά ΜΜΕ στην ψηφιακή εποχή -η πρόκληση της Ολυμπιάδας" κατόπιν πρόσκλησης του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. 

12.-13.06.2002
Ορισμός του κ. Κουκιάδη ως του μοναδικού εκπροσώπου του ΕΚ στην Παρευξείνια Διάσκεψη στην Τυφλίδα και χαιρετισμός του με την ευκαιρία της 19ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης Κοινοβουλίων του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου.

14.06.2002
Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη σε δείπνο στο πλαίσιοτου Συνεδρίου για τη Διεύρυνση της ΕΕ με κεντρική ομιλήτρια την Επίτροπο κ.Αννα Διαμαντοπούλου κατόπιν πρόσκλησης του διευθυντή της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαικής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Γεωργίου Μαρκοπουλιώτη.

15.06.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε Συνέδριο για τη διεύρυνση της Ευρωπαικής Ενωσης με θέμα: "Οικονομία καί Απασχόληση σε μια διευρυμένη Ευρώπη.

16.06.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε διημερίδα με θέμα: "Ισόρροπη ανάπτυξη του νομού: αναγκαιότητα καί προοπτική για την Επαρχία Λαγκαδά. Συμμετοχή στην τρίτη ενότητα με θέμα: Οι βάσεις της νέας ανάπτυξης με ειδικότερο θέμα εισήγησης "το μέλλον των αγροτικών πληθυσμών της ΕΕ "

29.06.2002
Εισήγηση του κ.Κουκιάδη στο 10ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο με τίτλο: "Ευρώπη καί ΜΜΕ" υπό την αιγίδα του Νομαρχιακού Διαμερίσματος Εβρου, του Δήμου Σαμοθράκης , της ΠΟΕΣΥ, της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΗΕΜΘ καί της ΕΣΗΕΠΗΝ. Το Συνέδριο διεξήχθη με τη συμπαράσταση του Υπυργείου Τύπου καί ΜΜΕ, της περιφέρειας Ανατολικής-Μακεδονίας -Θράκης καί της Αυτοδιοίκησης Ροδόπης -Εβρου.                                                                                

ΙΟΥΛΙΟΣ 2002

03.07.2002
Μεσολάβηση του κ.Κουκιάδη με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Νομικών Θεμάτων καί Εσωτερική προκειμένου για τη συμπερίληψη εκπροσώπων φορέων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην επικείμενη δημόσια συζήτηση της 1ης Οκτωβρίου 2002 εν όψει της ψήφισης  Εκθεσης στο Ευρωκοινοβούλιο σχετικά με την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων καί την ενσωμάτωση των δύο προηγούμενων οδηγιών σε μια νέα υπεροδηγία.


05.07.2002
Παρέμβαση του κ.Κουκιάδη στην ολομέλεια του ΕΚ σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες των εταιριών χρονομεριστικής μίσθωσης ακινήτων (time sharing).

06-14.07.2002
Μετάβαση του κ.Κουκιάδη στην Κεντρική Ασία (Κίνα καί Μογγολία) στο πλαίσιο αποστολής του ΕΚ στην Ασιατική Ηπειρο με την  ιδιότητα του Αντιπροέδρου της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του ΕΚ για τις υπερκαυκάσιες χώρες. Επαφές με τον πρωθυπουργό της Μογγολίας, τον Υπουρό Εξωτερικών,τον Πρόεδρο της Βουλής καί εκπροσώπους ΜΚΟ. Πρόεδρος της αποστολής είχει οριστεί ο ιταλός ευρωβουλευτής, γνωστός δικαστής Antonio Di Pietro.  

15.07.2002
Παρέμβαση του κ.Κουκιάδη στην ολομέλεια του ΕΚ στο Στρασβούργο σχετικά με την παγκοσμιοποίηση των εργασιακών δικαιωμάτων καί την προσπάθεια της παγκόσμιας κοινωνικής διαχείρισης.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2002

2.08.2002
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε Συνδιάσκεψη με θέμα "Το μέλλον της Υπαίθρου στην Ευρώπη του 21ου αιώνα"  στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την ανάπτυξη των ορεινών περιοχών με τίτλο "Ορεινός Αύγουστος". Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου κ. Πατ Κόξ καί πραγματοποιείται στο Δήμο Τετραφυλίας του Νομού Αρτας.

Συνεντεύξεις σε τοπικούς σταθμούς και εφημερίδες  για ζητήματα κοινοτικού ενδιαφέροντος

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2002

4- 6.09 2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στο 7ο Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Συνέδριο Εργατικού Δικαίου στη Στοκχόλμη με την ιδιότητα του καθηγητή του εργατικού δικαίου και  εκπροσώπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

6.09. 2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε ημερίδα στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Ελληνική Οικονομία», για την παρουσίαση  της ετήσιας έκθεσης του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε.

-στην επίσημη υποδοχή του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη στον κρατικό αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».
-στην τελετή εγκαινίων 67ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ύστερα από πρόσκληση  του Προέδρου κ. Βασιλείου Κουρτέση και του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Θ. Α.Ε.
-στην επίσημη δεξίωση προς τιμή του Πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Σημίτη με την ευκαιρία των εγκαινίων της 67ης Διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης

7.09.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη:
-στην ομιλία του Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος κ. Θεοδώρου Καρατζά σε συγκέντρωση στελεχών
-στην Έναρξη λειτουργίας του Νέου Δικαστικού Μεγάρου του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης
-στα-Εγκαίνια του περιπτέρου της Ο.Κ.Ε.
-στα Εγκαίνια της έκθεσης του Τελλογλείου Ιδρύματος : «Η Ελλάδα που αλλάζει. Τέχνη και προσωπικότητες στον 21ο αιώνα»
-στα εγκαίνια του περιπτέρου του Ο.Σ.Ε.
-στα εγκαίνια του περιπτέρου της: «Εγνατία Οδός».
-στο γεύμα που παρατέθηκε από  το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
-στο γεύμα με τον Πρωθυπουργό.
-στο δείπνο προς τιμή του Πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Σημίτη με την ευκαιρία των εγκαινίων της 67ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
 

8.09. 2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στα:
-
Eγκαίνια του περιπτέρου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
-Εγκαίνια του Περιπτέρου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης στο πλαίσιο της 67ης Δ.Ε.Θ.
-Εγκαίνια του περιπτέρου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στα πλαίσια της Δ.Ε.Θ.
-Εγκαίνια του περιπτέρου της Ο.Ε.Ο.Α. ΑΘΗΝΑ 2004 κατόπιν  πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου  της Οργανωτικής Επιτροπής.
-Σε σύσκεψη παρουσία του Γραμματέα της Κ.Ε. σ. Κ. Λαλιώτη με θέμα την εκτίμηση της πορείας του Κόμματος προς τις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές κατόπιν πρόσκλησης  της νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πόλης Θεσσαλονίκης.
-Εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου του Υπουργείου Ανάπτυξης στην 67η Διεθνή  Έκθεση Θεσσαλονίκης με γενικό θέμα «Ανάπτυξη 2010-Σχεδιάζουμε το δικό μας αύριο».
-Εγκαίνια του Κέντρου Υποδοχής Επενδυτών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης  στα πλαίσια της Δ.Ε.Θ. από τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άκη Τσοχατζόπουλο.

9 .09.2002
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στην Ημερίδα που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας με θέμα : «Το Νέο Βιομηχανικό Όραμα κινητήρας οικονομικής ανάπτυξης», με τίτλο εισήγησης του: «Το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό κεκτημένο και η Βιομηχανική Πολιτική της Ε.Ε.».

13.09.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στα εγκαίνια του περιπτέρου της Πανελλήνιας Οργάνωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 (Παράρτημα Θεσσαλονίκης), στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ., ύστερα από πρόσκληση του  Προέδρου και του Γραμματέα της Οργάνωσης

14.09.2002
Συνέντευξη του κ. Κουκιάδη στο «Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» (περίπτερο 16 της Δ.Ε.Θ.) και στον δημοσιογράφο κ. Ιωαννίδη, σε απευθείας σύνδεση στο διαδίκτυο, σχετικά με εργασιακά θέματα και τις ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Ανεβασμα στο site  του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδησεων στη θεματικη ενοτητα «Αφιερώματα» και στον υποφάκελο «Ελλάδα»

16-17.09 2002
Μετάβαση του κ. Κουκιάδη στην Κοπεγχάγη στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων της Επιτροπής Αναφορών του ΕΚ σχετικά με τη Δανική Προεδρία.

21.09.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη συζήτηση που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με θέμα «Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές και Συνδικαλιστικό Κίνημα» με τη συμμετοχή όλων των υποψήφιων Δημάρχων και Νομαρχών της Πόλης.

22.09. 2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη
στην εκδήλωση γιια τα εγκαίνια του Μακεδονικού Τάφου που βρέθηκε στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης. καί που τελέστηκαν απο τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

28.09.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε Συνέδριο με θέμα:«Δίκαιο Εταιριών και Εργατικό Δίκαιο: Συμφωνίες, συγκρούσεις, όρια» υπό την αιγίδα του Ίδρυμα Humboldt  του Πανεπιστημίου του Βερολίνου προς τιμήν του καθηγητή Gotz Hueck.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2002

30.09.- 3.10.2002
Μετάβαση γκρουπ επισκεπτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καλεσμένων του κ. Κουκιάδη, αποτελούμενο από ακαδημαικούς-καθηγητές της Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. και από δημοσιογράφους.  

2.10. 2002
Έκδοση Ανακοίνωσης Τύπου με θέμα την ελεύθερη κυκλοφορία των εργαζομένων στην Ευρώπη με αφορμή την δημόσια συζήτηση που διεξάχθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρίν από την ψήφιση της οδηγίας σχετικά με την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων.

4.10.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιαδη στα εγκαίνια εκλογικού κέντρου του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό του κ. Βούγια κ. Νίκου Τσαρούχα.

5.10. 2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιαδη στο Ελληνογερμανικό Συνέδριο με θέμα: «Διεθνοποίηση του Ποινικού Δικαίου», κατόπιν  πρόσκλησης  του τομέα ποινικών και εγκληματολογικών επιστημών του τμήματος της Νομικής του Α. Π. Θ.

7.10. 2002
Συνέντευξη Τύπου του κ. Κουκιαδη στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα με θέμα τα παράπονα των ευρωπαίων και κυρίως των ελλήνων πολιτών που άσκησαν το δικαίωμα καταγγελίας και αναφοράς αναφορικά με παραλείψεις και παρατυπίες στη  δράση εθνικών και υπερεθνικών οργάνων. H Συνέντευξη θα δοθεί με την ευκαιρία της πρόσφατης υιοθέτησης από το ΕΚ της Έκθεσης του κ. Κουκιάδη σχετικά με τις εργασίες της Επιτροπής Αναφορών για το έτος 2001-2002 και της ετήσιας έκθεσης του ευρωπαίου διαμεσολαβητή για το έτος 2001.

Έκδοση και κυκλοφορία σχετικής Ανακοίνωσης Τύπου.

8.10.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιαδη  στην ετήσια δεξίωση της Ένωσης Αγροτικών και Διατροφικών Βιομηχανιών  της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CIAA), που έγινε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

10.10.2002
Ανάγνωση χαιρετισμού του κ. Κουκιάδη στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού κ. Βαρδή, που έγινε στην πλατεία Ελευθερίας στο Κορδελιό.

14-15.10.2002
Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη σε σεμινάριο που έγινε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες σχετικά με την αναμόρφωση και την αναδόμηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατόπιν πρόσκλησης του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος  με έμφαση στην κοινωνική, οικονομική και εργασιακή απόχρωση αυτής της αναμόρφωσης.

24.10.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε εκδήλωση προς τιμή του καθηγητή Ιωάννη Δεληγιάννη, ύστερα από πρόσκληση  των κκ. Φινοκαλιώτη, Παπαστάθη και κας Γραμματικάκη. Ακολούθησε ομιλία του Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Xavier Blanc-Jouvan.

25.10.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη συνάντηση Ελλήνων Ευρωβουλευτών με τον Υπουργό Υγείας κ. Στεφανή.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην επίσημη υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, στον Κρατικό αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», κατόπιν πρόσκλησης του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Παπαδόπουλου.

26.10.2002
Παράσταση του κ. Κουκιάδη στην επίσημη δοξολογία για την εορτή του Πολιούχου της πόλης Αγίου Δημητρίου και τις ιστορικές επετείους απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου στο ομώνυμο Ιερό Ναό.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην ξενάγηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Στεφανόπουλου στο Τελλόγλειο Ίδρυμα με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του Ιδρύματος.  

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην παράθεση γεύματος προς τιμήν του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργου Πασχαλίδη.

 Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στον επίσημο εορτασμό της ημέρας του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και της 90ης επετείου της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης κατόπιν πρόσκλησης του Πρύτανης του Α.Π.Θ. κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου  με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου.

27.10.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης Bissell του Κολεγίου «Ανατόλια» απο τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.
 

29.10.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που οτγάνωσε το περιοδικό «Οικονομικός Ταχυδρόμος »  στα γραφεία της εφημερίδας «Το Βήμα» στην Αθήνα με τη συμμετοχή του ευρωβουλευτή και καθηγητή Εργατικού Δικαίου στο ΑΠΘ κ.Ιω’άννη Κουκιάδη, της καθηγήτριας Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Μύρτας Παπαλεξανδρή,  του συνεργάτη του Ο.Τ. κ. Κλαυδιανού , του καθηγητή Εργατικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Λεβέντη και του καθηγητή Ευρωπαϊκών σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κ. Ι. Κουζή, με  θέμα τις μεταρρυθμίσεις των εργασιακών σχέσεων και τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.  Αντικείμενο συζήτησης ο νέος νόμος για την ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας.

29-31.10.2002
Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Επιτροπής Νομικών θεμάτων και Εσωτερικής Αγοράς υπό τον Πρόεδρο κ.Gargani  και τον αντιπρόεδρο κ. Κουκιάδη σε Αθήνα και Λευκωσία για την προετοιμασία των εργασιών της επικείμενης Ελληνικής προεδρίας. Θέματα ατζέντας: εσωτερική αγορά, ευρωπαϊκός χώρος ελευθερίας και δικαιοσύνης, καθεστώς ευρωβουλευτών και καθεστώς ευρωϋπαλλήλων.
Η επίσκεψη στην Αθήνα περιλαμβάνει προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Υπουργό δικαιοσύνης κ.Πετσάλνικο, με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ.Ακη Τσοχατζόπουλο,  με τον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ.Κάππο και Κρουσταλλάκη,  με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ.Γιαννίτση και τέλος με τους προέδρους κ.Βρετό και Πιπεργιά και τα μέλη των Επιτροπών Ευρωπαικών Υποθέσεων ,Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής των Ελλήνων.
Η επίσκεψη στην Κύπρο περιλαμβάνει προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Κυπριακής Βουλής κ.Παπαδόπουλο, τον επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδος για την ένταξη της Κύπρου κ. Γιώργο Βασιλείου, τον Γενικό εισαγγγελέα κ. Αλέκο Μαρκίδη και τον Γενικό  Γραμματέα του Υπουργείου Εμπορίου κ. Σωτηρίου.  

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2002

2.11.2002
Επίσκεψη στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κωστή Στεφανόπουλου κατά την οποία συνοδεύτηκε μεταξύ άλλων και από τον κύριο Κουκιάδη με την ιδιότητα του ως αντιπροέδρου του Ιδρύματος.
Υπογραφή της διακήρυξης της  νέας  συμμαχίας  πολιτών της Θεσσαλονίκης με αφορμή την EXPO 2008 . Συμπερίληψη -μεταξύ άλλων - του ονόματος του κ. Κουκιάδη  στον κατάλογο των ιδρυτικών μελών της  κινηματικής  αυτής  δράσης  πολιτών.

7.11.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη δεξίωση με την ευκαιρία της 6ης Συνόδου των Ευρωπαίων Υπουργών αρμοδίων για θέματα νεολαίας, κατόπιν πρόσκλησης της Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Ελένης Κούρκουλα.,

8.11.2002
Προφορική εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε ημερίδα με τίτλο: «Ευρωπαϊκή Ένωση: προοπτικές για τους νέους ευρωπαίους πολίτες» στο γαλλόφωνο κολλέγιο «Δελασάλ». Στην ημερίδα συμμετείχαν ακόμη ο επίκουρος καθηγητής Διεθνούς και Οικονομικού Δικαίου κ.Παναγιώτης Γκλαβίνης και ο δημοσιογράφος κ. Παντελής Σαββίδης. Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στις εργασίες της 6ης Συνόδου των Ευρωπαίων Υπουργών αρμοδίων για θέματα νεολαίας, κατόπιν πρόσκλησης της Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Ελένης Κούρκουλα.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην τελετή έναρξης της 43ης διοργάνωσης του φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

9.11.2002
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στο ΕΚΕΠΠ, με θέμα την «Διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης», στα πλαίσια σεμιναρίου για την επιμόρφωση 30 στελεχών  της Βουλγαρικής Δημόσιας Διοίκησης.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στο δείπνο-ομιλία του Υπουργού Εξωτερικών κ. Γεωργίου Παπανδρέου με θέμα: «Ο ρόλος της Ελλάδας στη Νοτιοανατολική  Ευρώπη», κατόπιν προσκλήσεως  του Προέδρου του ΣΕΒΕ κ. Ευγένιου Πλαλή και της Διοίκησης του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος

10.11.20002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη συνεδρίαση του επιτελικού οργάνου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Θεσσαλονίκης, κατόπιν πρόσκλησης του  γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης κ. Μαμέλη. Θέματα ημερήσιας διάταξης: αποτίμηση εκλογικού αποτελέσματος δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών και πλαίσιο σχεδίου δράσης. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Τσοχατζόπουλος και ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

12-14.11.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη με την ιδιότητα του μέλους του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος στη Σύνοδο των Σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων της Ευρώπης στην Πολωνία.

18. 11.2002
Παρέμβαση του κ. Κουκιάδη  στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κατά τη συζήτηση της Πρότασης Οδηγίας  για την προσέγγιση των νομοθετικών,κανονιστικών και διοικητικών διατάξεων των κρατών μελών όσον αφορά τη διαφήμιση και τη χορηγία υπέρ προϊόντων καπνού.

Παρέμβαση του κ. Κουκιάδη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επί της προφορικής ερώτησης του κ. Watson με θέμα: «Εσωτερική αγορά, πολλαπλότητα των ΜΜΕ και διεύρυνση» και την πρόταση ψηφίσματος, που κατατέθηκε εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Σοσιαλιστικής ομάδος από  τους Karin JUNKER, Jo LEINEN, Barbara OTOOLE, Reino PAASILINNA, Michel ROCARD, Demetrio VOLCIC 

22.11.2002 
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη ως προεδρεύοντος στο έβδομο πανελλήνιο συνέδριο της ΕΔΕΚΑ, με θέμα τα επαγγελματικά συστήματα κοινωνικής ασφάλισης και τα ζητήματα εργατικού δικαίουπου προκύπτουν από την ομαδική ιδιωτική ασφάλιση.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην εκδήλωση ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων  με θέμα: «Το Μέλλον της Ευρώπης. Οι προκλήσεις για τα κράτη-μέλη και τους πολίτες. Ο διεθνής ρόλος της Ένωσης». Η εκδήλωση διοργανώθηκε απο το  γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Ελλάδα σε συνεργασία με την ΕΡΤ 3 στο πλαίσιο του διαλόγου που έχει ξεκινήσει σε όλη την Ευρώπη για το μέλλον της ΕΕ με αφορμή τη σύγκλιση της Ευρωπαϊκής Συνέλευσης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των ευρωβουλευτών κ. Φώλια και Τρακατέλλη, του κ. Μανιτάκη και του κ. Γιάννης Μπουτάρη, εκπροσωπου της κοινωνίας των πολιτών. Την συζήτηση συντονισαν ο διευθυντής του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Ελλάδα   κ. Γιώργος Κασιμάτης και ο δημοσιογράφος κ.Κώστας Μπλιάτκας.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην ημερίδα που έγινε στο Ξενοδοχείο «Mediterranean Palace» με θέμα: «Ο ρόλος και οι προοπτικές του εξαγωγικού εμπορίου στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας» κατόπιν πρόσκλησης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

23.11.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Τελλογλείου Ιδρύματος με την ιδιότητα του αντιπροέδρου.
 

24.11.2002
Εισήγησητου κ. Κουκιάδη στον 4ο κύκλο ενημερωτικών διαλέξεων σε θέματα Ευρωπαϊκής ενοποίησης που θα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Νομών Καβάλας, Ξάνθης και Δράμας και λαμβάνει χώρα στοΑμφιθέατρο των Τ.Ε.Ι. Καβάλας.Ο κύκλος διαλέξεων διοργανώθηκε απο ΕΚΕΠΠ Θεσσαλονίκης.  Θέμα της εισήγησης του κ. Κουκιάδη: «Η συντακτική συνέλευση για το μέλλον της Ευρώπης ενόψει και της διεύρυνσης»

27-28.11.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη με την ιδιότητα του εκπροσώπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην 20η Κοινοβουλευτική Συνέλευση των εκπροσώπων των χωρών του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας του Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ) γνωστού διεθνώς με την επωνυμία PABSEC.

28 -29.11.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην ετήσια συνάντηση των Ευρωπαϊκών Δικτύων Πληροφόρησης, κατόπιν πρόσκλησης  του διευθυντή της Ελληνικής Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  κ. Γεώργιου Μαρκοπουλιώτη.

29.11.2002
Προεδρία του κ. Κουκιάδη με την ιδιότητα του καθηγητή εργατικού δικαίου και τέως προέδρου του Ο.ΜΕ.Δ. επί της εισήγησης του Κ. Παπαδημητρίου καθηγητή Νομικής και Διαιτητή του Ο.ΜΕ.Δ με θέμα την  παρουσίαση του εθνικού συστήματος συλλογικών διαπραγματεύσεων και των μηχανισμών επίλυσης συλλογικών διαφορών εργασίας. Η προεδρία του κ.Κουκιάδη εντάσσεται στο πλαίσιο διημερίδας υπό τον γενικότερο τίτλο  «Μηχανισμοί  επίλυσης συλλογικών διαφορών εργασίας» που διοργανώνεται από τον Ο.ΜΕ.Δ. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν τα συστήματα επίλυσης των συλλογικών διαφορών εργασίας από εκπροσώπους 4 ευρωπαϊκών κρατών, καθώς και το εθνικό μας σύστημα. Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν οι κ. Χρήστος Πολυζωγόπουλος, Χρήστος Φώλιας, Άρης Καζάκος, Οδυσσέας Κυριακόπουλος.
Χαιρετισμός του κ Κουκιάδη σε ημερίδα με θέμα: «Κοινωνική Ευρώπη των πολιτών-Ο ρόλος των ΜΚΟ στην Ευρώπη» κατόπιν πρόσκλησης της κοινωνικής οργάνωσης υποστήριξης νέων «Άρσις». Η εισήγηση του κ. Κουκιάδη περιστράφηκε γύρω από τον πολιτικό ρόλο της κοινωνίας των πολιτών.

1.12.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε δείπνο εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με αναπηρίες, στο  «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο. κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του Πρόεδρου της Ε.Σ.Α.Ε.Α κ. Γιάννη Βαρδακαστάνη

5.12.2002
Συνέντευξη τύπου-πρόσκληση σε γεύμα του κ. Κουκιάδη με τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου με αφορμή τη διοργάνωση της ανοιχτής πολιτικής συζήτησης με θέμα το μέλλον της Ευρώπης το Σάββατο 7-12-2022 στην αποθήκη 1 του ΟΛΘ.

Δημοσίευση προγράμματος της ημερίδας στην ηλεκτρονική σελίδα του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων .

6.12.2002
Περίπατος του κ. Κουκιάδη συνοδεία εκπροσώπων της νεολαίας ΠΑΣΟΚ και διανομή ενημερωτικού υλικού για τις δράσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με αφορμή την ημερίδα του Σαββατου (7-12-2002) για το μέλλον της Ευρώπης.

7.12.2002
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη ραδιοφωνική εκπομπή του «Alpha Polis" σε μια ραδιοφωνική εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού σχετικά με τις κοινοτικές δράσεις και τα ευρωπαϊκά προγράμματα με τη συμμετοχή εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Εργασίας και Γεωργίας.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην ημερίδα που διοργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με θέμα «Το Μέλλον της Ευρώπης». Η εκδήλωση είχε πλήρη ραδιοτηλεοπτική κάλυψη, μεταδόθηκε μέσω δορυφόρου σε όλον τον κόσμο. Συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι κκ Τσοχατζόπουλος, Μαγκριώτης, Γκεσούλης, Μαστοράκης, Μπαλτάς, οι κυρίες Καραμάνου, Μαλλιώρη.

12.12.2002
Συνάντηση του κ. Κουκιάδη και άλλων μελών αντιπροσωπείας της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με τον Υπουργό Εργασίας κ. Ρέππα για θέματα που αφορούν την Ελληνική Προεδρία.

 TOP

2001

 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2001

11.01.2001
Τιμητική συμμετοχή του κ. Κουκιάδη ως Ευρωβουλευτή όλης της Β. Ελλάδας σε αγροτουριστική έκθεση στο Άμστερνταμ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Αναπτυξιακής Ν Ξάνθης ΑΕ. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Διεύθυνσης Τουρισμού της Ολλανδίας σε ανταπόκριση των υπηρεσιών φιλοξενίας που παρείχε σε εντεταλμένους Ολλανδούς δημοσιογράφους που είχαν φιλοξενηθεί στην Ξάνθη σε συνεργασία με τον ΕΟΤ. Στην έκθεση συμμετέχουν η Νομαρχία Έβρου, η Ροδόπη, και η Ξάνθη στο περίπτερο της Αναπτυξιακής εταιρίας Ξάνθης ΑΕ με επίκεντρο της το πρόγραμμα Leader II. Παρουσιάζονται ακόμη η Καβάλα, η Κατερίνη, η Χαλκιδική, η Φλώρινα το Βόριο και Ανατολικό Αιγαίο , η Κρήτη και η Ζάκυνθος

13.01.2001
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε εκδήλωση της "Ένωσης Ενεργών Πολιτών" στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ. Τίτλος εισήγησης: "Η χάρτα θεμελιωδών δικαιωμάτων της Νίκαιας".

26.01.2001
Προεδρία και προφορική ομιλία του κ. Κουκιάδη σε συνεδρίαση με τίτλο: "Ο ρόλος των Εθνικών Κοινοβουλίων στην Ευρωπαϊκή Ενοποίηση" σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου με θέμα: "Η συνθήκη της Νίκαιας και η διακυβερνητική του 2004"

27.01.2001
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε επίσημο γεύμα που παρατίθεται από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλο προς τιμή της Επιτρόπου και των Ελλήνων Ευρωβουλευτών.
 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2001

2 -4.02.2001
Μετάβαση των Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Κύπρο μετά από πρόσκληση του κινήματος των Σοσιαλδημοκρατών. Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη σε διήμερο σεμινάριο που συνδιοργανώνεται με το πολιτικό γραφείο του ΚΙΣΟΣ με θέμα: "Η Ευρώπη μετά τη Σύνοδο κορυφής της Νίκαιας-Η ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής πορείας της Κύπρου-προβλήματα καί προοπτικές."
-Συνάντηση με αντιπροσωπεία της σοσιαλιστικής Γυναικείας Κίνησης καί συνεδρίαση -παρουσία του προέδρου καί αντιπροέδρου του ΚΙΣΟΣ κ.Λυσσαρίδη καί Ομήρου με θέμα την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου.
-Συνάντηση με τον επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδος για την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ κ.Γιώργο Βασιλείου.

21.02.2001
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην ομάδα επεξεργασίας της πλατφόρμας των Ευρωσοσσιαλιστών για το επερχόμενο Συνέδριο των τελευταίων στις 7-10 Μαΐου 2001.

26.02 - 01.03.2001
Κατόπιν πρόσκλησης του κ. Κουκιάδη μετάβαση γκρουπ επισκεπτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες αποτελούμενου από προέδρους Εργατικών Κέντρων προκειμένου για την παρακολούθηση πολιτικού σεμιναρίου που συνδιοργάνωσε το γραφείο της Επιτρόπου κ. Άννας Διαμαντοπούλου. Συμμετοχή στο ίδιο γκρουπ και δημοσιογράφων

ΜΑΡΤΙΟΣ 2001

02.03.2001
Προφορική εισήγηση του κ. Κουκιάδη στην ημερίδα που διοργανώνει το ΕΚΕΠ για τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης της Βόρειας Ελλάδας με θέμα: Οι εξελίξεις στην ΕΕ και τα Μέσα Ενημέρωσης". Θέμα της εισήγησης του κ. Κουκιάδη ''Η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κοινωνική συνοχή σε συνάρτηση με τη διεύρυνση''.

05.03.2001
Κατόπιν πρόσκλησης του κ. Κουκιάδη μετάβαση στις Βρυξέλλες γκρουπ επισκεπτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποτελούμενου από δικαστές (προέδρους εφετών, εφέτες, πρωτοδίκες) και δημοσιογράφων. Παρακολούθηση δίκης στο Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στο Λουξεμβούργο.

15.03.2001
Συνεντεύξεις του κ. Κουκιάδη στα ΜΜΕ της Β. Ελλάδος και της Αθήνας με αφορμή το ψήφισμα που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχετικά με την καταδίκη των Αλβανόφωνων εξτρεμιστών.

23.03.2001
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε γεύμα προς τιμήν των βουλευτών της Θεσσαλονίκης που διοργάνωσαν τα διευθυντικά στελέχη του Best Channel -μέλος του Ομίλου Δέλτα.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε συνεστίαση μελών του ΠΑΣΟΚ κατόπιν πρόσκλησης απο τη ΝΕ Β' Θεσσαλονίκης. Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Σκανδαλίδης

31.03.2001
Προφορική εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε σεμινάριο με θέμα '' Αγορά εργασίας". Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 40 Ευρωσυμβούλων από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Συνδιοργάνωση του ΟΑΕΔ & της 5ης Γενικής Δ/νσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης κατάρτισης Ευρωσυμβούλων.

Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με θέμα: "Ελλάδα και Ευρώπη: τα 20 επόμενα χρόνια" με ομιλητές τον Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Σημίτη και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ.Romano Prondi. Την πρόσκληση απηύθυνε ο διευθυντής της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Eλλάδα κ. Μάριος Καμχής.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2001

6 - 7.04.2001
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε Πανελλήνια Διάσκεψη με τίτλο: "Επικράτεια Πολιτισμού" κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργού Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου

9.04.2001
Παρέμβαση-ανταπάντηση του κ. Κουκιάδη στο Ευρωκοινοβούλιο στις καταγγελίες του Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Τρακατέλλη σχετικά με το μετρό της Θεσσαλονίκης.

Aποστολή της ανακοίνωσης της Επιτροπής(COM 2000)284 "Μια Ευρώπη χωρίς φραγμούς για τα άτομα με ειδικές ανάγκες" με πρωτοβουλία του κ. Κουκιάδη   σε όλους τους Συλλόγους Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες της Β. Ελλάδος.

26.04.2001
Προφορική εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε ημερίδα με θέμα: "Παγκοσμιοποίηση-ευκαιρία ή απειλή για την κοινωνική πρόοδο;" που διοργανώνει το ΙΣΤΑΜΕ-Ανδρέας Παπανδρέου και η ΔΑΤΕΠ Περιστερίου στο πλαίσιο της παρουσίασης και προσέγγισης σύγχρονων θεμάτων. Έναρξη της ομιλίας από τον πρόεδρο του ΔΣ Του ΙΣΤΑΜΕ κ. Σουλαδάκη. Λοιποί εισηγητές ο κ. Πάγκαλος, ο κ. Σοφούλης, η κ. Χριστοφιλοπούλου. Συντονιστής της συζήτησης ο κ. Κουρματζή

ΜΑΪΟΣ 2001

5.05.2001
Προφορική εισήγηση του Ιωάννης Κουκιάδησε ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε  Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών με θέμα: "Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης : «Το νέο τοπίο των εργασιακών σχέσεων -Ν.2874/2000". Η εφαρμογή των ΤΣΑ και οι αναμενόμενες θετικές τους επιδράσεις στην τόνωση της απασχόλησης, η ανάλυση του ν. 2874/2000 και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν απ' αυτόν στο πεδίο των εργασιακών σχέσεων, η μερική απασχόληση , τα ιδιωτικά γραφεία ευρέσεως εργασίας, το ασφαλιστικό και η κοινωνική απασχόληση,αποτελούν μερικές από τις επιμέρους θεματικές ενότητες που αναλύθηκαν για την πληρέστερη ενημέρωση τόσο του ελεύθερου ακροατηρίου όσο και των εκπροσώπων των συνδικαλιστικών οργανώσεων.  

7 -10.05.2001
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στις εργασίες του Συνεδρίου   του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος στο Βερολίνο κατά τις οποίες  ο Βρετανός Υπουργός   Εξωτερικών  κ. Ρόμπιν Κούκ εξελέγη ο νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος

11-13.05.2001
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη και των λοιπών Ευρωβουλευτών του σοσιαλιστικού κόμματος  σε σεμινάριο με θέμα: "Ευρωπαϊκή Ένωση:θεσμοί, όργανα, διαδικασία λήψης αποφάσεων».Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και τον τομέα Οργανωτικής πολιτικής του κόμματος

12.05.2001
Προφορική εισήγηση του κ.Κουκιάδη  σε Συνέδριο που διοργάνωσε η εταιρία «Εθνική Ασφαλιστική»  με αντικείμενο τη συμβολή της  ιδιωτικής  ασφάλισης στην επίλυση του συνταξιοδοτικού προβλήματος.

13.05.2001
Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη στην ημερίδα που διοργανώθηκε απο το 1ο ΤΕΕ Ευόσμου με Θέμα:"Από τη δραχμή στο ευρώ ‘’.Συμφωνημένο θέμα εισήγησης του κ. Κουκιάδη: "Η διεύρυνση της Ε.Ε καί η διαμόρφωση της νέας Ευρώπης όπως αυτή προκύπτει απο τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Νίκαιας"

18.05.2001
Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη στο 2ο Συνέδριο των Ελληνικών Νομικών Σχολών με θέμα: ‘’ Το Δίκαιο μπροστά στην πρόκληση της Παγκοσμιοποίησης".Κατόπιν πρόσκλησης του Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου και των  Πρόεδρων των Τμημάτων Νομικής Θεσσαλονίκης, Αθηνών και Θράκης.

19.05.2001
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη σε ημερίδα που διοργανώθηκε απο το ΙΣΤΑΜΕ στο Αμφιθέατρο Ι. Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα: «21ΟΣ αιώνας –Σύγχρονο κοινωνικό κράτος-κοινωνική σύγκλιση, αλληλεγγύη, κοινωνική συνοχή». Λοιποί εισηγητές οι κ. Μπίστης, κ.Ρωμανιάς ,κ.Δασκαλάκης. Συντονίζει ο δημοσιογράφος κ. Θανάσης Σαμαράς

ΙΟΥΝΙΟΣ 2001

9.06. 2001
Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη  σε εκδήλωση του δικτύου “ Euronem Lecture».(Ευρωπαικό δίκτυο πληροφόρησης και επικοινωνίας).Διάλεξη του επιτίμου προέδρου της Sir Brian Unwin με θέμα «οι δρόμοι της οικονομίας μετά το ευρώ»

15.06.2001
Ομιλία του κ. Κουκιάδη σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το ασφαλιστικό στους συνδικαλιστές του ΟΤΕ κατόπιν πρόσκλησης της ΠΑΣΚΕ ΟΤΕ Θεσσαλονίκης.Εισήγηση και του κ Αγγελου  Στεργίου Αναπληρωτή Καθηγητή Κοινωνικών Ασφαλίσεων για το ίδιο θέμα.

18 - 23.06.2001
Μετάβαση του κ. Κουκιάδη στην Τασκένδη και σε άλλες περιοχές του Ουζμπεκιστάν με την ιδιότητα του ως αντιπροέδρου της αντιπροσωπείας της Επιτροπής συνεργασίας Ευρωπαϊκής Ένωσης –Ουζμπεκιστάν του ΕΚ.

26.06.2001
Ψήφιση της έκθεσης του κ. Κουκιάδη σχετικά με την εφαρμογή των ελέγχων εφαρμογής του κοινοτικού δικαίου. Σχετική Ανακοίνωση Τύπου από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2001

7 - 8.07.2001
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στις εργασίες του Α` Συνεδρίου Αποδήμων Μαγνησίας Εισήγηση του με θέμα « Η πρόταση της ΕΕ για τη νέα πολιτική μετανάστευσης» 

10.07.2001
Ανακοίνωση του κ.Κουκιάδη για τον αιφνίδιο χαμό του πρώην προέδρου του ΕΚΘ Ηλία Κοντόπουλου. Δημοσίευση αποσπάσματος της ανακοίνωσης στην εφημερίδα « Θεσσαλονίκη» και «Αυριανή» 

22.07.2001
Δημοσίευση των θέσεων του Ιωάννη Κουκιάδη στην εφημερίδα «Μακεδονία» και στο δημοσιογράφο Χρ;iστο Μάτη με θέμα τη διαμαρτυρία κατά της παγκοσμιοποίησης στη Γένοβα.

29.07. 2001
Δημοσίευση στην εφημερίδα « Αυριανή Μακεδονίας – Θράκης» συνέντευξης του κ. Κουκιάδη στο δημοσιογράφο Αχιλλέα Μεταλλούλη για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ καί στην Ευρώπη.

Δημοσίευση στην εφημερίδα « Μακεδονία» καί στον δημοσιογράφο  Χρίστο Μάτη των θέσεων του κ. Κουκιάδη με τίτλο: «Από τη Γένοβα στη Θεσσαλονίκη» για τη Σύνοδο Κορυφής του 2003 και τα γεγονότα της Γένοβας

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ  2001

26.08. 2001
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε συνεδρίαση  της Νομαρχιακής Επιτροπής με θέμα ημερησίας διάταξης τον συντονισμό και την προετοιμασία  της έλευσης και παρουσίας του Πρωθυπουργού με την ευκαιρία της ΔΕΘ-παρουσία  του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης κ. Πασχαλίδη.

31.08. 2001
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στη Γενισέα Ξάνθης. Παρέμβαση του επί των επιμέρους θεματικών πεδίων του Συνεδρίου σχετικά με την ελληνική γεωργία και το νέο παγκόσμιο περιβάλλον, το Γ` ΚΠΣ καί τις προοπτικές εφαρμογής του, τις υποδομές και τη διαχείριση φυσικών πόρων και το συσχετισμό βιοτεχνολογίας και γεωργίας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2001

15.09.2001
Διοργάνωση ημερίδας στο Ζάππειο Μέγαρομε θέμα "Η μεταρρύθμιση των ασφαλιστικών συστημάτων στα κράτη μέλη της ΕΕ: προπτικές για την Ελλάδα". Η ημερίδα διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Ιωάννη Δ..Κουκιάδη εξ ονόματος της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο καί σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αναπτυξιακών Μελετών ΙΣΤΑΜΕ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

19.09.2001
Παρέμβαση Ι. Κουκιάδη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την ψήφιση της έκθεσης του Σουηδού  ευρωβουλευτή Γιάν Αντερσεν  για την ηθική παρενόχληση στο χώρο εργασίας.

21.09.2001 Συνυπογραφή του κ.Κουκιάδη στο Μανιφέστο των ευρωπαίων σοσιαλιστών για την επιβολή φόρου «Τόμπιν» και τη διάθεση των σχετικών εσόδων υπέρ των φτωχότερων κρατών του πλανήτη που διατυπώθηκε με ανοιχτή επιστολή προς το Συμβούλιο Υπουργών Εθνικής Οικονομίας.

28-29.09.2001: Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε Διεθνές Συνέδριο με θέμα:’ "Προοπτικές του εθνικού εργατικού δικαίου στα πλαίσια της ΟΝΕ ‘. Το Συνέδριο συνδιοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, το Ινστιτούτο Δικονομικών Μελετών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών  και το ηλεκτρονικό περιοδικό ‘’fe-mail.gr’.Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει η Ελληνίδα επίτροπος κα Άννα Διαμαντοπούλου. 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2001

11.10. 2001
Συμμετοχή στις εργασίες του 6ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ 

18.10.2001
Εισήγηση του Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ καθηγητή Ιωάννη Δ Κουκιάδη με την ευκαιρία της διοργάνωσης ημερίδας από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Επικοινωνίας, Πληροφορίας & Πολιτισμού (ΕΚΕΠΠ) με θέμα: « Ο ευρωπαϊκός χώρος έρευνας και οι ευρωπαίοι πολίτες

29.10.2001
Εισήγηση του Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ καθηγητή Ιωάννη Δ Κουκιάδη σε Συνέδριο που διοργανώνει το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου με θέμα ‘’ Η Πορεία προς το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα και η Πρόσφατη Αναθεώρηση του Ελληνικού Συντάγματος: σκέψεις, τάσεις και προοπτική» 
Τίτλος εισήγησης του κ. Κουκιάδη "Το κοινωνικό Κράτος Δικαίου στο πλαίσιο της Οικονομικής και Νομισματικής ένωσης"’.

NOEMΒΡΙΟΣ 2001

8.11.2001
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στο πλαίσιο του 6ου Συνεδρίου του Δικτύου Ευρωπαϊκών Γραφείων Πληροφόρησης στη Ρόδο σε θεματική ενότητα με τίτλο: «Συζήτηση για τον Χάρτη των θεμελιωδών δικαιωμάτων της ΕΕ» υπό την προεδρία της κ.Anne Marie Nantermoz και συντονίστρια τη δημοσιογράφο κ.Ευη Δεμίρη. 

16-19.11.2001:
Ορισμός του κ.Κουκιάδη  ως μέλους αντιπροσωπείας του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου για την παρακολούθηση των τοπικών εκλογών του Κοσσυφοπεδίου  για την ανάδειξη των 120 αντιπροσώπων στην τοπική Βουλή.
Ο Ι. Κουκιάδης μαζί με την Ισπανίδα ευρωβουλευτή κυρία Gutierrez - Cortines έχουν οριστεί ως παρατηρητές της εκλογικής διαδικασίας στην Πρίστινα και στο Όμπιλιτς.

23.11.2001
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη, από κοινού με την κ. Καραμάνου, τον κ.Αλέκο Μπαλτά και την κ.Αννα Καραμάνου στον Α` πολιτικό κύκλο της ημερίδας του ΠΑΣΟΚ με θέμα «Το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Ευρώπη». Τίτλος Α` πολιτικού κύκλου: «Εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφάλειας». Συντονίζουν οι δημοσιογράφοι Αλέξης Παπαχελάς και Μανώλης Καψής.

30.11.2001:
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη ως συντονιστή στην επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνει η Εταιρία Νομικών Βορείου Ελλάδος (ΕΝΟΒΕ) στην αίθουσα Διαλέξεων Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.με θέμα: "Η Ευρωπαϊκή Σύγκλιση στο Δίκαιο" 

ΔΕΚΕMΒΡΙΟΣ 2001

4 -6.12. 2001
Ορισμός του κ.Κουκιάδη ως του μοναδικού εκπροσώπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Παρευξείνια Διάσκεψη που πραγματοποιείται στη Σόφια της Βουλγαρίας.. Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στις εργασίες της 18ης Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης των εκπροσώπων των χωρών  του Οργανισμού Οικονομικής  Συνεργασίας του Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ).

6.12.2001
Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη (από κοινού με τους Michel Rocard ,Catherine Lalumiere, κτλ) σε διεθνή πολιτική συνάντηση του γαλλικού σοσιαλιστικού κόμματος στο Παρίσι με θέμα «Διευρυμένη και Αλληλέγγυα Ευρώπη» 
Συμμετοχή στο τρίτο στρογγυλό τραπέζι της ημερίδος με θέμα τους φόβους που δημιουργεί η επικείμενη διεύρυνση της ΕΕ.

10.12.2001
Παρέμβαση Ι. Κουκιάδη στην Ολομέλεια του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου σχετικά με την καθολική υπηρεσία και τα δικαιώματα των χρηστών όσων αφορά δίκτυα και υπηρεσίες ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Αποστολή της παρέμβασης σε όλους τους συλλόγους ΑΜΕΑ της Β. Ελλάδος 

13.12. 2001 
Εισήγηση του κ. Κουκιάδη στο Ευρωπαικό Κέντρο Επικοινωνίας καί Πολιτισμού (Ε.Κ.Ε.Π.Π)στο πλαίσιο ενημερωτικού κύκλου διαλέξεων  με θέμα ‘’ Η νέα Διακυβερνητική, το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα και η Πολιτική Ένωση της Ευρώπης ‘’.

14-15.12. 2001
Συμμετοχή του κ.Κουκιάδη , σε ημερίδα των Ευρωβουλευτών του  ΠΑΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη με θέμα: "Οι περιφέρειες της Ευρώπης στον 21ο αιώνα" . Η εκδήλωσηπραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, στο Ξενοδοχείο ΘΡΑΚΗ ΠΑΛΛΑΣ. Ειδικότερο θέμα εισήγησης του κ. Κουκιάδη :« Κοινωνική πολιτική της ΕΕ και τοπικές κοινωνίες» 

17-18 .12.2001 
Συνάντηση της Ισπανικής κυβέρνησης με ευρωβουλευτές για τις προτεραιότητες της Ισπανικής Προεδρίας στον κοινωνικό τομέα. Πραγματοποίηση στη Μαδρίτη ευρείας σύσκεψης του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Ισπανίας και λοιπών κυβερνητικών παραγόντων με αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις προτεραιότητες της Ισπανικής Προεδρίας για το πρώτο εξάμηνο του 2002. Στην αντιπροσωπεία των ευρωβουλευτών συμμετείχαν εκ μέρους της Σοσιαλιστικής Ομάδας η Γαλλίδα κ. Gillig και ο κ. Ι. Κουκιάδης. 

20.12.2001
Διάλεξη του κ.Κουκιάδη με θέμα: ‘’ Προβλήματα εφαρμογής του Κοινοτικού Δικαίου κατόπιν πρόσκλησης της Εταιρείας Δικαίου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΔΕΚΑ).

 TOP

2000

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2000

10.02.2000
Παρουσίαση του τεύχους "Τα δικαιώματα του Ευρωπαίου πολίτη στην πράξη" σε εκπροσώπους του Αθηναϊκού τύπου στην αίθουσα συνεντεύξεων των γραφείων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα

ΜΑΡΤΙΟΣ 2000

28.03.2000
Συμμετοχή του Ιωάννη Κουκιάδη σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα " Η Ευρωπαϊκή Ένωση , το "Κοινωνικό Μάαστριχτ" της Λισσαβόνας και η Εθνική μας ιδιαιτερότητα" με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του ψυχολόγου Γ.Πιντέρη "Το Εθνικό μας ασυνείδητο -Η Ευρώπη κι εμείς"από τις εκδόσεις "Θυμάρι"

24.03.2000
Περιοδεία στην Ικαρία στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου. Επαφές με τις τοπικές αρχές.

25-26.03.2000
Περιοδεία στη Σάμο στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου .Συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ και συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2000

01.04.2000
Περιοδεία στην Κοζάνη στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου. Συνέντευξη στα τοπικά μέσα καί συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς

02.04.2000
Περιοδεία στα Γρεβενά στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου. Συνέντευξη στα τοπικά μέσα καί συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς

05 -07.04.2000
Σύνοδος Κορυφής στη Λισσαβόνα. Συμμετοχή του Ιωάννη Κουκιάδη σε Πανευρωπαϊκό συνέδριο για την απασχόληση.

ΜΑΙΟΣ 2000

05.05.2000
Ομιλία του κ. Κουκιάδη σε διεθνή συνδιάσκεψη στα γραφεία της ΟΚΕ στις Βρυξέλλες που διοργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ελεύθερων Επαγγελματιών με θέμα: "Ελευθερία εγκατάστασης των ελεύθερων επαγγελματιών στην ΕΕ και αμοιβαία αναγνώριση των επαγγελματικών διπλωμάτων" .

21-28.05.2000
Αποστολή στο Καζακστάν -Κιργιστάν με τη συμμετοχή του κ. Κουκιάδη ως αντιπροέδρου των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Συνεργασίας με τις υπερκαυκάσιες χώρες.

30.05.2000
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε συνάντηση του κ. Παπαντωνίου, Υπουργού Εθνικής Οικονομίας με το σύνολο των Ελλήνων Ευρωβουλευτών για την ενημέρωση σχετικά με την πορεία της ΟΝΕ

ΙΟΥΝΙΟΣ 2000

26 -28.06.2000
Συμμετοχή του κ .Κουκιάδη στην τριμελή αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που απο κοινού με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαικό Συμβούλιο εκπροσώπησαν την ΕΕ στην ειδική Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών "Γενεύη 2000. Το επόμενο βήμα για την κοινωνική ανάπτυξη".Αντικείμενο της Ειδικής Συνόδου υπήρξε η αξιολόγηση των επιτευγμάτων της Συνόδου Κορυφής της Κοπεγχάγης για την κοινωνική ανάπτυξη που έλαβε χώρα 5 χρόνια νωρίτερα.

30.06.2000
Συμμετοχή του κυρίου Κουκιάδη σε σύσκεψη του διευρυμένου ΚΤΕ Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων στο κυβερνείο κατόπιν πρόσκλησης του αρμόδιου Υπουργού κ. Πασχαλίδη. Τα θέματα της σύσκεψης περιστράφηκαν γύρω από τον νέο ρόλο της Βορείου Ελλάδος, τις κυβερνητικές δράσεις στον ίδιο χώρο, τη Σύγκλιση των περιφερειών και Νομών , τη δίκαιη και ωφέλιμη αξιοποίηση πόρων και την μετεξέλιξη του ΗΜΑΘ.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2000

17.07.2000
Υπογραφή του κ. Κουκιάδη στο κείμενο για την άμεση αποφυλάκιση του Τουρκοκύπριου εκδότη και των λοιπών εργαζομένων της εφημερίδας "Avroupa" κατόπιν πρωτοβουλίας της Ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ. Μυρσίνης Ζορμπά.
 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2000

31.08.2000
Υπογραφή του κ. Κουκιάδη στο ψήφισμα που κατέθεσαν οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2000

03 - 07.09.2000
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε Διεθνές Συνέδριο Εργατικού Δικαίου και Κοινωνικής ασφάλισης στην Ιερουσαλήμ
Συμμετοχή του κ .Κουκιάδη στις εργασίες της εκτελεστικής επιτροπής καί σε πάνελ με τίτλο:"Συγκρούσεις & επίλυση συγκρούσεων στον δημόσιο τομέα" υπό την προεδρία του δικαστή Stein Evju

22.09.2000
Συμμετοχή και συντονισμός του κ. Κουκιάδη -από κοινού και με άλλους εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & της Ευρωπαϊκής Επιτροπής -σε συνέδριο για την ελεύθερη μετακίνηση των ελευθέρων επαγγελματιών και τον συντονισμό των εθνικών συστημάτων κοινωνικής ασφάλισης σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα :" Οι πολιτικοί στόχοι και το μέλλον του κοινοτικού συντονισμού σε ότι αφορά την πολιτική για τους ελεύθερους επαγγελματίες".

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2000

03.11.2000
Διοργάνωση από το ΠΑΣΟΚ της 1η πανελλήνιας συνδιάσκεψης για το σύγχρονο κοινωνικό κράτος: Ανάπτυξη και απασχόληση-Ο κόσμος της εργασίας μπροστά στις προκλήσεις της νέας εποχής".Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην πρώτη θεματική συνδιάσκεψη με θέμα το σύγχρονο κοινωνικό κράτος και την κοινωνία της αλληλεγγύης.

05.11.2000
Ι. Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην αναδάσωση στο Σέιχ Σου στο πλαίσιο της εκστρατείας "Δάση για πάντα" του WWW Ελλάς σε συνεργασία με την Panafon.

ΙΙ.Συμμετοχή στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη των Επιμελητηρίων της χώρας με θέμα: "Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις:προβλήματα και προοπτικές στο νέο οικονομικό περιβάλλον".

08.11.2000
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη σε αποστολή στη Μοζαμβίκη κατόπιν πρόσκλησης που απηύθυνε η Σοσιαλιστική Διεθνής στον τομέα Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ. Τίτλος ομιλίας Ιωάννη Κουκιάδη:Η στρατηγική της ΕΕ απέναντι στο φαινόμενο της φτώχειας στην Αφρικανική Ήπειρο .

19 & 20.11.2000
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στην παρουσίαση στη Στοκχόλμη του προγράμματος της Σουηδικής προεδρίας στην Επιτροπή Απασχόλησης του ΕΚ

 TOP

1999

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1999

14 - 15.10.1999
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη στη "Διεθνή συνάντηση για την Κοινωνία της Πληροφορίας και τον ρόλο των δημόσιων βιβλιοθηκών" που πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη (Πρωτοβουλία RISI)
 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 1999

18.11.1999
Ορισμός του κ. Κουκιάδη ως εισηγητή της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη συμμετοχή της Τουρκίας στο πρόγραμμα "Leonardo" που αφορά στην πολιτική επαγγελματικής κατάρτισης στην Ευρώπη.

26.11.1999
Συμμετοχή του κ. Κουκιάδη ως εκπροσώπου της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων σε Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη στη Λισσαβόνα με θέμα: "21ος αιώνας: συμμετοχή για όλους".

 TOP